Haarfrustraties?
Vandaag wou mijn knot niet zitten. Ze zakte alleen maar uit.
Antwoord
Dat heet een bad hair-day lol.
[Afbeelding: lengte-1.jpg]
Antwoord
klitten... Soms verlies ik echt mijn geduld ermee. Vooral achter in mijn nek en rechts net achter mijn oor. Vreselijk. Maakt vrijwel niet uit wat voor kapsel ik draag, ze komen er toch wel in... grom!
Taille - Taille volle punten - Heup - Heup volle punten
Antwoord
Nyjama schreef:klitten... Soms verlies ik echt mijn geduld ermee. Vooral achter in mijn nek en rechts net achter mijn oor. Vreselijk. Maakt vrijwel niet uit wat voor kapsel ik draag, ze komen er toch wel in... grom!

Dat heb ik ook, vooral klitten in de nek en bij de oren. Maakt niet uit hoe ik ze draag of hoe goed ik ze ook kam, ze zijn er altijd.
Antwoord
Ik heb ook weinig geduld voor klitten soms. Ik heb wel ondervonden dat los dragen of in een paardenstaart voor minder klitten zorgt dan een vlecht, vermoedelijk ondat alles rechtlijnig is en losse haren er gemakkelijk uit kunnen vallen.
Antwoord
Ik heb juist meer klitten als ik mijn haar los of in een paardestaart draag. Zeker als het waait of ik een beetje zweet. Klitten waar zweet inkomt zijn heel hardnekkig.
[Afbeelding: lengte-1.jpg]
Antwoord
Ja, door het zout.
Antwoord
AAH

Haar en openbaar vervoer :-/

Deze avond toen ik terugkwam van het werk, in de trein een goed plekje gevonden om te zitten, beginnen lezen. De volgende halte, mensen komen binnen in de trein, en opeens wordt er aan mijn haar getrokken van bovenaf--ik grijp instinctief naar achter om mezelf los te maken maar de jas/tas was al weggesleurd, haar inclusief. Onwillekeurig luidkeels gevloekt, de vrouw naast me was een beetje gechoqueerd geloof ik. Ik was bijna in huilen uitgebarsten (niet alleen daarom, met OV reizen in de pendeluren is op zich al heel stresserend, zo ook een keer in het gezicht geslagen geweest met een rugzak). Ik had schrik voor wat ik in de spiegel zou zien, maar merkte niets speciaals en had al half en half een kale plek verwacht.
Antwoord
Athanasia dat is echt vervelend. Reizen met het OV in de spits is extra stressig. Gelukkig was niks te zien aan je prachtige lokken. Hopelijk gebeurt dit nooit meer.
Antwoord
Inderdaad :( Ik overweeg om iets als een haarband of sjaal om mijn haar te doen als ik met OV reis...
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)