Haarfrustraties?
#11
;) cones zijn niet persé slecht voor je haartjes hoor. Je kan gewoon eens per twee weken afwisselen of zo. Ze houden net het vocht in je haartjes door er een filmpje over te leggen en zo beschermen ze het ook net tegen wrijvingen etc etc.. Ik vind ze ook prima werken! Ik gebruik het niet constant, want dan kan het wel eens 1 grote pluisbol worden op den duur, maar ik zoek gewoon een evenwicht in gebruik van productjes en wissel af. Vooral in de winter hebben mijn haartjes wel graag cones. ^^-happy
neutrale henna ~ Wash ~ Leave in olie~ laatste knipbeurt 30/06/2014
Hearts
Antwoord
#12
Ik zal me dan een UD flesje aanschaffen met cones (die conditioners rieken toch zo goed he? inlove2)
en die dan eens gebruiken :D
Rolleyes midback - taille - taille volle punten - heup - heup volle punten bloem
Antwoord
#13
Die geur is ZALIG! ik heb daarstraks ook weer stiekem staan ruiken in de Delhaize grijns
neutrale henna ~ Wash ~ Leave in olie~ laatste knipbeurt 30/06/2014
Hearts
Antwoord
#14
Golden schreef:Ik ben net te weten gekomen dat mijn haar ontzettend zacht wordt van siliconen,
niet echt een frustratie maar toch.. Ik doe zo hard mijn best om natuurlijke producten te gebruiken en mijn haar goed te verzorgen
en dan kom ik erachter dat mijn haar houdt van iets 'chemisch'? Banghead

Ik blijf toch aan de niet-cone producten hoor!

Ik gebruik juist alleen maar met cones, anders is het niet te doen. Het wordt stug en knoperig zonder. Schade zie ik niet ondanks het gebruik ervan, natuurlijk is er wel de gewone schade door leeftijd, slijtage enzo, maar nee zonder cones wil ik echt niet. Dus als je haar er goed door voelt, zou ik het gewoon gebruiken.


Mijn ergernis op dit moment. Mijn puntjes zijn niet mooi gelijk meer, het zou dus eigenlijk een micro-trim moeten krijgen. Maar ik ben zo dicht bij de 85 cm, mijn eerste tussendoel, dat ik daar eigenlijk op wil wachten. Qua schade is het niet echt nodig, maar gewoon puur omdat het nu ongelijk groeit.. wat te doen..Had me voorgenomen pas in september/oktober weer eens te trimmen, dan zit ik ruim over de 85 cm hoop ik.
Nu: BSL
Antwoord
#15
Ik heb net ontdekt dat mijn haar nog niet lang genoeg is voor een faux crown braid crying2-Crying
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#16
Ik word zot van al de knopen in mijn haar. Na het wassen is het echt precies een vogelnest en dan ook kurkdroog. Het is bij elke shampoo hetzelfde liedje.. Zouden mijn maskers/conditioners dan niet voedend genoeg zijn? Na het uitspoelen ervan voelt het niet echt beter aan. Ik heb nu 10 minuten en meer mijn haar zo vriendelijk mogelijk proberen uit te kammen met de kam van Jerry (wat een hele goeie is :D) en ik had ook bossen haar mee. Antiklitspray werkt bij mij dus ook niet.
Antwoord
#17
Nu heb ik overlaatst weer twee superpositieve reviews gehoord van twee forumvrienden over de Acure Organics Argan Oil shampoo en conditioner. Ik voel hoe ze geweldig zijn voor je haren, maar waarom, waaaaarom moet mijn haar eens het droog is, precies zo'n beetje knisperig aanvoelen ermee? Waarom werkt het voor mij niet zoals voor hen cry3
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#18
^Heeel herkenbaar, frustrerend Suspicious
2b/c F iii - Uitgroeien: haarverf - Doel: Taillelengte, eigen kleur & gezonde krullen/waves
Antwoord
#19
Laatst aan het frobelen geweest met mijn haar en dan alles in kleine knotjes draaien wat ik er niet fatsoenlijk weer uit kreeg dus dikke knopen en dus allemaal haren kapot.
En nu is het me de laatste tijd gewoon niet meer naar het zin.
Het lijkt een dun flossiebossie. Net maar weer gemeten (natuurlijk eerst 3x verkeerd gemeten, zat elastiekjes eronder en kwam ik ineens op 8 cm uit) en het is gewoon 6. Dat is al maanden zo dus dat is wel stabiel maar ik weet het niet.
Ik denk dat ik me steeds meer ga ergeren aan de onderste lagen en de lagen daarop. Daar zit verschil in en dat onderste stuk is voor mijn gevoel dan zo dun.
Maar als ik dat af zou knippen, mis ik ineens echt een groot stuk... Terwijl ik wel steeds meer denk dat het nu voor mijn doen toch wel lang wordt...

Ik doe er zo maar eens henna in, altijd goed en dan is de kleur ook weer wat mooier. Ik ga het dit keer maar op droog haar doen in de hoop dat ik het dan beter bij de wortels erin krijg.. Morgen maar extra vroeg op en hopen dat ik mijn voorhoofd er niet onder smeer (moet morgen namelijk aan het werk)
Antwoord
#20
Frustratie hier.. ik had deze zomervakantie het idee om veel nieuwe dingen uit te proberen met mijn haar (ik kan namelijk niks) maar ik kom gewoon niet door mijn probleem heen dat zo gauw ik iets achter mijn hoofd moet doen, het niet lukt. Ik kan alleen dingen als ik zie wat ik doe. Dus ik kan wel kleine vlechtjes verwerken in een knot staart of vlecht. Maar ik kan alleen een zij-vlecht maken. Niet achter mijn hoofd. En ik kan eigenlijk gewoon niks achter mijn hoofd want dat wordt een dikke zooi. Ik pak allemaal haar mee wat ik niet mee moet pakken en ik krijg zere armen en ik vergeet of ik links nu over de middelste had gedaan of rechts.

Arghh
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)