Monoi olie
#11
ik heb ondertussen een flesje gevonden van het merk Delrieu.
het is niet enkel monoi olie. er zitten silliconen in en alcohol benzyl.
het is een olie die voor huid en haar gebruikt kan worden.
ik gebruik het voornamelijk in mijn haren voor ik ga zwemmen, en mijn haar is dan ook heel erg zacht als ik het na het zwemmen gewassen heb.
en het ruikt zo lekker <3

uiteindelijk wil ik nog steeds graag een flesje monoi olie zonder alcohol.
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord
#12
Ik heb Monoi olie gekocht, de enige echte gemaakt in Tahiti. Ingrediënten zijn kokosolie, tiare bloem, parfum, tocopherol (vitamine e).
Besteld bij brazilianbikinishop.com. Hij ruikt heeeeeerlijk. Heb nu al zin om hem te gebruiken :)
Antwoord
#13
Oh dat ziet er goed uit! Ik denk dat ik toch nog eens ga shoppen voor die olie. Het ruikt zo lekker. Het is hier ondertussen al strandweer, en als ik naar het strand ga dan ruik ik een constante megelmoes van monoi en kokos, het geeft echt een zomergevoel.
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord
#14
Jaaaa, hij ruikt heeeeelijk. Heb er gister mn lijf helemaal mee ingesmeerd en ik bleef maar aan mn armen ruiken. Hahaha.
Deze webshop ligt in Frankrijk dus qua verzending lekker makkelijk voor jou Aisha :) ik heb op 29 april en had em afgelopen zaterdag binnen. Zal bij jou wat sneller gaan ;-)
Antwoord
#15
Ik heb er eentje van Yves Rocher waar volgens mij ook niks vreemds in zit (ze noemen het alleen Tiaré olie, maar op het flesje staat Monoi?)

Had hem ooit vanwege de geur gekocht, maar later kwam die geur ook in een bodysplash dus ben ik die gaan gebruiken. Maar ik ga het ook eens in mijn haar proberen!
[Afbeelding: hf_zps8e315818.gif] [Afbeelding: 124302618&trans=1.jpg]
........................................ Pet's name: Spring
http://www.fairytalemuah.nl/
Antwoord
#16
Blijkbaar is het alleen de echte Monoi olie als ie uit Tahiti komt. Daar zijn nl regels hoeveel bloemen per liter kokosolie gemengd moeten worden. Andere Monoi producten hebben vaak een lagere concentratie. Niet dat het zoveel zal uitmaken, Haha. Als de geur er maar in zit want die is goddelijk grotegrijns
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)