Yves Rocher
#11
Wel, hij is zeker niet slecht! Voedde toch meer dan gedacht. Is hij 5 euro voor 150 ml waard? Nee :) Want de goedkope UD avocado voedt precies toch nog iets meer. Qua ingrediënten is de Yves wel zuiverder, dus je kan het wel eens kopen in solden ofzo.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#12
vroeger bestelde mijn moeder daar ook vaker, ik heb nog zo'n witte beautycase met groen randje. En die lootjes die je erbij kreeg, wat een lol haha grotegrijns
Antwoord
#13
Die mimosa douchegel die zo lekker rook... en de mini lipstickjes die zo megahard afgaven... en de zalige parfums (Venice!) die er dan na een tijdje weer uitgingen... en de vanille parfum waar we ons helemaal vol mee spoten zodat mensen aan de andere kant van de straat zich omdraaiden waar die geur nou vandaan kwam... haha! *gaat snel naar de website*
Antwoord
#14
Oooh genieten!
"Een tijdloos parfum met de mystieke geur van amber. Luister naar het zachte gefluister van de planten. De prikkelende frisheid van groene mandarijnen, de sensuele warmte van mirre en wierook. Verleidelijk sandelhout, verlokkelijke vanille en betoverende patchoeli. Voor een ultra-vrouwelijk gevoel. Vibrerend intens, loom warm en fascinerend sensueel.
+punt: Een bijzonder rijk parfum op basis van kostbare natuurlijke grondstoffen.
Een luxueuze flacon, gehuld in een wit, opengewerkt etui."
dromen
Antwoord
#15
Wat een tekst, hij barst van de adjectieven! Welke derderangsdichter hebben ze daarvoor ingehuurd giechel
Antwoord
#16
Ik wil de yves rocher haten, maar ik kan het niet. Ze geven een gladheid die ik fantastisch vind. En straks wanhopig mijn yves rocher kaart gaan zoeken, want als nieuwe klant heb ik 50% korting de eerste twee maanden. Het niet zo voedend aanvoelen de vorige keer lag volgens mij aan mijn shampoo. Ik wil nu heel graag de smoothing conditioner uitproberen, want die was vorige keer op. En ben ook verleid om eens een masker te proberen.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#17
De Yves Rocher voor krullend haar is een van de beste die ik al gebruikt heb. Tot zover mijn expertise smile Spijtig dat het zo duur is, maar soms staat alles aan 50% (samen met de normale solden denk ik).
Antwoord
#18
Pha schreef:Ik wil de yves rocher haten
Waarom?
Antwoord
#19
Ik heb de nutri-repair shampoo. Schuimt goed en het maakt mijn haartjes zacht. Toch heeft het geen wow-factor voor mij en daarom koop ik hem niet opnieuw. Als je nieuwsgierig bent is het wel eens de moeite waard om hem te proberen, dat vind ik dan weer wel! Ik heb ook de smoothing-conditioner gehad, maar deze deed echter niks speciaals voor mij. Ook de tube waar het inzat was verschrikkelijk irritant! Tegen het einde toen de conditioner bijna op was, kreeg ik er gewoon niks meer uit terwijl er weldegelijk nog een hoop in de hoekjes zat. Ik had toen nog een poging gedaan om de dop eraf te snokken, maar dat was mislukt. gniffel-0136-giggle Ik heb hem daarna ook maar weggegooid. Dat laatste beetje had toch geen meerwaarde voor mij haha.
Antwoord
#20
musicfreak schreef:
Pha schreef:Ik wil de yves rocher haten
Waarom?
Het is heel duur. 5 euro voor maar 150 ml
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)