60th Street
#51
Mijn allereerste 60th street vork gekocht:

[Afbeelding: il_fullxfull.1139761096_ogfs.jpg]
Antwoord
#52
Wow!
Antwoord
#53
Erg mooi!
[Afbeelding: Banner%20Debby%20v2_zps1xk9b9wz.jpg]
Antwoord
#54
Heb daarnet eindelijk mijn vork kunnen afhalen :D Ik ben erg gelukkig met de kleuren, het is eerder goud-zilver dan geel-grijs, helemaal niet zo'n bijenkleur. De vork IS echter wel aan de dunne kant, ik hoop dat hij niet uit mijn knot zal schuiven en niet breekt. Ik heb uiteindelijk liever mijn stevige Ketylovork. Heb Kevin een email gestuurd om te vragen of ik toch van hem zou kunnen kopen (de webshop is enkel voor Amerika) en of hij customs zou doen voor mij. Dat was gisteren, nog niks gehoord maar het was het proberen waard.
Antwoord
#55
De 60th-street vork behoort ondertussen toch wel tot mijn favorieten :) Heb deze ochtend nog eentje gekocht, na weken afwachten tot er nog eens een mooie zou verschijnen die niet direct weg is:

[Afbeelding: il_fullxfull.1241011131_2ejf.jpg]
Antwoord
#56
Wat een mooie!
Antwoord
#57
Die wil ik dus al jaren. Zo'n 4-tandse vork van 60thStreet. In Holly Wood. Maar ja customs gaan niet meer. Zo spijtig!
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#58
Ze doen nog wel customs. Ze stellen die open als listings op etsy (denk ik), maar die zijn altijd direct 'verkocht'.
Antwoord
#59
Athanasia schreef:Ze doen nog wel customs. Ze stellen die open als listings op etsy (denk ik), maar die zijn altijd direct 'verkocht'.
Ja en daardoor heb ik het opgegeven :(
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#60
Na jaren sukkelen beginnen mijn haren eindelijk terug lang genoeg te worden voor vorkjes. Ik haalde mijn 3 exemplaren van 60th street die jaren in de kast gelegen hadden eruit en het was om te wenen. De vinyard is helemaal zwart uitgeslagen. De andere is meer bruin dan grijs geworden. Alleen mijn roestbruine stokje heeft nog zijn kleur.
Ik weet dat ze in een badkamerkast lagen en de lucht daar vochtig is, maar ik had ze naar mijn gevoel goed ingepakt. Ik voel me zo rot. Mijn 2-prong vinyard was mijn lievelingsvork en nu ziet die er niet meer uit. Het is wel meer dan 10 jaar oud en momenteel nog een pak te lang, omdat het dateert van de tijd dat mijn haar tailbone was en het nu al jaar en dag niet meer aan BSL geraakt, nadat het om medische redenen volledig afbrak.
Het laatste jaar begint mijn haar zich weer te herstellen en te groeien. Mijn hoop is het einde dit jaar weer BSL te krijgen en daarna hopelijk weer langer.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)