Lang haar en aantrekkelijkheid
#31
Ik kan helaas nog geen knotje dus daar kan ik niet over meepraten helaas..

Wel heb ik het nu dus op een, wat ik vind, korte lengte.. Het is een wat langere bob aan het worden nu. Maar ik heb op mijn 14e stekels gehad met voor een lange lok (vreselijk, I know) en het kortste wat ik daarna heb gehad is mijn nek kort (zo kort dat ik het nèt kon straighten) en da voelde ook wel lekker hoor. Niks warm in m'n nek..

Met een bun of staart heb je daar ook geen/minder last van maar ik zit nu op een lengte dat als ik een klem indoe ik met bobbypins alles vast moet steken.. Dus geen mij maar lang haar.

Wel kies ikzelf (waarschijnlijk ook omdat mijn haar de maximale lengte dan heeft bereikt) voor BSL, als ik dat haal, met lange lagen waarbij de kortste laag net onder mijn kin komt. Dan kan alles makkelijk in een staart.

Alles op 1 lengte en lang haar staat mij absoluut niet!! Ik weet niet wat het is, maar het ziet er zo gek uit..
[Afbeelding: xx6d.jpg]
Antwoord
#32
Een jaar of vijf geleden was mijn haar nog superiore (Max 3cm). Het was wel lekker fris en ik hield ook wel van dat stoere, maar minder was dat ik het elke dag moest wassen omdat het anders niet zat. Toen ik het liet groeien en het langer werd, zag ik steeds meer een meisje in de spiegel.

Ja, ik voel me wel mooier met lang haar. Mijn man houdt ook meer van lang haar en vindt knotjes juist mooi! Ik ook. Het staat een beetje klassiek. Weer eens wat anders dan die Messi buns die je zo vaak ziet.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)