Syoss
#1
Nu ik voor het eerst iets heb gekocht van dit merk (wat mij altijd maar een flutmerk leek...), ben ik heel benieuwd naar jullie ervaringen!

Hier hun website voor meer info:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.syoss.nl/">http://www.syoss.nl/</a><!-- m -->
blossom.smilie
Antwoord
#2
Ik ben ook benieuwd naar de ervaringen van andere.
Heb het zelf nooit durven kopen omdat ik alleen maar negatieve dingen er over heb gehoord.
Haarlengte 01-10-2011: 64 cm.
Antwoord
#3
Nou ik heb vanochtend de Syoss Shine co uitgeprobeerd. Dit is een co zonder cones, dus dat is al mooi ^^-happy Er zit ook keratine is, nr 4 op de ingrediëntenlijst.
Erg onder de indruk ben ik niet, maar het heeft me ook zeker niet teleurgesteld. Het is een goeie basisconditioner: Hij ontwart prima (beter dan Inecto bij mij deed, en ik heb nogal last van klitten), bracht makkelijk aan en mijn haar is nu vrij zacht. Ik heb niet het idee dat -ie erg voedend is, maar als je (net als ik) half failliet gaat door het kopen van liters conditioner, is dit wel een fijne om andere (meer voedende) co's mee af te wisselen. Hij is maar 4,40 euro voor 500 ml.
Dus ik ga morgen nog even inslaan nu die nog 1+1 gratis is bij de Etos.

De shampoos van Syoss zou ik zelf niet kopen omdat ik geen SL(E)S meer wil gebruiken voor mijn haar. En de andere co's waren -voor zover ik even snel kon zien- allemaal met cones. Dus dat koop ik ook niet. Maar half februari komt er wel een co die ook cones-vrij is. Dus mss dat ik die dan ook nog ga proberen.
blossom.smilie
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)