Giovanni
#31
Klinkt goed Rusalka!
Jammer dat er weinig geur aan zit, tenminste, ik vind het altijd wel fijn als er een lekker luchtje aan zit smile
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#32
Ik zou binnenkort nog eens een iHerb bestelling moeten doen. Ik heb ze gemaild ivm met die Ultramoisture lijn, maar heb er nooit antwoord opgekregen. Ik denk dat ik nu de Ultrasleek lijn eens ga proberen. Shampoo en conditioner. Is nog eens lang geleden dat ik wat nieuws heb uitgeprobeerd.

De smooth as silk shampoo is echt een blijvertje, ik krijg er enkel een stuk sneller vet haar van. Maar mijn voelt zo WAUW aan ermee. Zo zacht en makkelijk te ontknopen... De 50:50 hydrating-balancing shampoo ruikt net iets lekkerder dan de SAS en mijn haar wordt er iets minder snel vet van. Ook een fijne shampoo. Daar vind ik enkel spijtig dat hij niet dat makkelijk ontknopen-effect heeft zoals de SAS.

Maar daarom wil ik meer van die lijn proberen, tot nu toe enkel nog maar goede shampoo's :)
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#33
De Wellness shampoo was voor mij een flop :( Het is net of ik met een SLS shampoo heb gewassen, mijn huid jeukt en doet pijn en heb droge plekken die schilferen (en die pijnlijk zijn). Tenzij er wat anders aan de hand is, ben ik bang dat het van die shampoo is. Waar ik wel verbaasd over ben, want de eerste paar ingredienten zitten ook in de SAS shampoo, alleen in andere hoeveelheden (andere volgorde ingredientenlijst). Dus ik ben ook wel erg benieuwd naar die Ultrasleek lijn! Die leave-in is misschien ook wat zwaarder dan de direct leave-in.
Antwoord
#34
Dus de direct leave-in vond je ook niet zo fijn?
Spijtig te horen dat de wellness shampoo niet geslaagd is. Volgens mij komt het omdat er andere kruiden enzo inzitten, dat kan ook veel doen.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#35
Ja, ik vermoed dat ik ergens allergisch voor ben ofzo. Want hij is juist tegen de dingen die ik er juist van krijg giechel Hij heeft op iHerb juist goede recensies voor mensen met een lastige huid.

De direct leave in is niet speciaal slecht ofzo, maar het doet niet echt wat. Misschien beschermt het wel, maar als het tegen splitten helpt dan zal ik dat pas over maanden merken denk ik. Gladder en zachter maakt het niet echt. Ik ga hem verder wel gewoon gebruiken hoor, en misschien ben ik er over een tijdje meer tevreden over, maar voor nu zou ik het niet nog een keer kopen. De SAS shampoo vind ik nog steeds geweldig!
Antwoord
#36
Amerikaanse collega gaat twee weken naar Amerika en vroeg of ze iets moet meebrengen. Nu gaat zij hopelijk de Giovanni Ultramoisture lijn meebrengen! :D
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#37
ik hoop dat dat merk ook in Canada te koop is.
dan ga ik er ook eens naar kijken.
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord
#38
Ik heb nu de ultrasleek shampoo en conditioner en ze ruiken alvast goe ^^-happy warm en tropisch, kokosgeur. De tubes zijn ook echt groot. Morgen eens testen!
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#39
Ben benieuwd hoe ze gaan bevallen!
Antwoord
#40
Door iemand van LHC was ik bang, zij zei dat ze het niet speciaal vond. Wel, ik denk er anders over :)
De consistentie van de shampoo is fijn, niet te loperig, niet te dik. Verdeelt ook goed. Hij schuimt enkel anders dan de Giovanni SAS of 50:50, hij is meer crèmig, maar schuimt nog altijd goed. De conditioner is stevig, maar luchtig (niet zoals Aubrey conditioners dus) en heel makkelijk te verdelen. In de douche voelde het allemaal zeer fijn aan. Mijn haar was best glibberig en makkelijk te ontknopen.

Bij het opdrogen voelde ik echt dat het wat deed voor mijn haar. Het voelde sluiker en zwaarder aan, maar niet zwaarder zoals bij een Aubrey conditioner. Het droogde ook sneller op, want ik een pluspunt vind. Maar mijn haar was erg zacht en glad gisteren ^^-happy Ultrasleek was dus geslaagd, mijn haren zijn inderdaad sluiker, dat valt vandaag nog harder op. Ik ben er erg blij mee! In ieder geval toch met de combinatie van de shampoo en de conditioner. Ik moet ze nog eens apart uitproberen.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)