Dr. Organic
Een tijdje geleden heb ik de shampoo en conditioner met arganolie van dr Organic geprobeerd en was niet direct onder de indruk.

Weet wel niet meer waarom (heb te veel verschillende merken / lijnen bloos3) dus na al deze lovende reviews ga ik hem toch nog eens opzoeken en proberen.
Antwoord
Ik heb nog eens de hempshampoo en conditioner gebruikt en kon de conditioner eigenlijk gewoon in de vuilnisbak gooien... Hij was van nature al wat wateriger, maar nu was die precies geschift. Veel te duur die hennepproducten ook... 20 euro voor een fles, belachelijk gewoon
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
Ik heb ondertussen de Dr. Organic Manuka Honey conditioner en die vind ik toch wel een van de betere natuurlijke conditioners. Mijn haar voelt flink gevoed aan vandaag. Spijtig dat die niet beter ruikt...
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
Ik heb nu aan weekje om de dag mijn haar gewassen met de lavendel van dit merk. Ik heb nu heel erg last van roos. Kan het aan deze shampoo liggen ? Wat kan ik hier tegen doen ?
Antwoord
lorraine schreef:Ik heb nu aan weekje om de dag mijn haar gewassen met de lavendel van dit merk. Ik heb nu heel erg last van roos. Kan het aan deze shampoo liggen ? Wat kan ik hier tegen doen ?
Ik had veel jeuk met een van hun soorten, ik raad dan aan een andere shampoo te gebruiken.
Kan goed zijn dat je hoofdhuid er niet goed op reageert.
Misschien heeft iemand nog wel een goede tip voor je hoofdhuid te verzachten.
[Afbeelding: Banner%20Debby%20v2_zps1xk9b9wz.jpg]
Antwoord
Pha schreef:Ik heb nog eens de hempshampoo en conditioner gebruikt en kon de conditioner eigenlijk gewoon in de vuilnisbak gooien... Hij was van nature al wat wateriger, maar nu was die precies geschift. Veel te duur die hennepproducten ook... 20 euro voor een fles, belachelijk gewoon

Is dat weer een andere dan die 2-in-1 shampoo/conditioner? Die had ik namelijk zelf geprobeerd, maar ik kreeg daar jeuk van op mijn hoofd. Ik hoef ook eigenlijk geen 2-in-1, want ik gebruik liever (en sowieso alsnog daarna) de conditioner apart. Maar ik dacht dat deze misschien wat minder hard voor mijn haar zou zijn om te wassen. Dat is het altijd wel bij Dr. Organic, maar deze vond ik gewoon niet fijn.

Verder is Dr. Organic m'n favorietje ever :D Ik gebruik zowel de shampoo als conditioner. De argan conditioner is toch wel mijn favoriet, maar als ik die te lang gebruik dan gaat het effect weg. Daarom wissel ik af met de andere soorten. Ik koop ze alleen maar in de aanbieding als ze 1+1 gratis zijn. ^^-happy
Antwoord
Ja Dr. organic vind ik ook een fijn merk, maar dan eerder vanwege hun body butters en douchegels. Mijn huid blijft er rustig van :)

Bepaalde conditioners vind ik ook zeker niet mis. Ik heb nog altijd wat Manuka Honey staan denk ik.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
Hebben jullie een idee welke van deze serie het meeste volume geeft?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)