Dr. Organic
Ik gebruik de kokos conditioner en de vit E conditioner nog wel eens als leave in.
Antwoord
De Dr organic shampoos reinigen echt enorm slecht!

Oh en ik heb nu een tijdje de argan conditioner in gebruik.. helaas doet deze ook geen wonderen.. de 2e dag lijkt mijn haar wel een stuk touw zo droog! :(
Antwoord
Zo zie je maar dat het wel degelijk verschil uitmaakt voor de ene of andere persoon. Ik vind de Rose Otto en de Argan namelijk heerlijk ^^-happy Ook de shampoos werken bij mij goed!
Antwoord
Hihi klopt! Ieders haar is natuurlijk verschillend.. al moet ik er wel bij zeggen dat mijn haren gebleekt zijn.. dus nogal logisch eigenlijk dat bij mij een conditioner wat minder werking heeft :)
Antwoord
Ik heb mijn Dr. Organic producten inmiddels weggegeven aan mijn zusje. Ik krijg er enorme haaruitval van... Duidelijk per persoon verschillend. :D
Antwoord
Ik heb shampoo en conditioner van Lavendel en op dit moment zie ik niet echt veel verschil met mijn andere shampoo van herbal essence die ik hiervoor gebruikte.
Wil eigenlijk die met arganolie gaan proberen volgende keer iemand daar ervaring mee??
Antwoord
Ik vind die met de arganolie eeg fijn en ook lekker ruiken :)
Antwoord
Ik kreeg er jeuk van en heb hem doorgegeven aan Goudelsje die hem wel fijn vindt.
Antwoord
Rusalka schreef:Ik kreeg er jeuk van en heb hem doorgegeven aan Goudelsje die hem wel fijn vindt.
En deze bevatte zeker ook geen SLES, maar veel natuurlijke ingrediënten? Ik blijf het toevallig vinden dat sommige personen jeuk krijgen van dergelijke soort shampoos.
Antwoord
Yup. Hoe meer ingredienten, hoe groter de kans dat er iets in zit waar je last van krijgt. Het was ws. de kaneel- of kruidnagelolie.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)