Dr. Organic
Rusalka schreef:Ondertussen heb ik de Argan shampoo gekocht. Helaas kreeg ik er een behoorlijk geirriteerde huid van. De wasactieve ingredienten zijn niet allemaal hetzelfde bij dit merk, in deze zit iets wat ik niet kan hebben :( De geur was wel apart, best lekker voor af en toe maar vooral in de winter denk ik. De conditioner heb ik niet gekocht, die vond ik erg sterk naar kaneel ruiken en ik was bang dat hij toch niet voedend genoeg zou zijn omdat ik het liefst heel zware conditioners gebruik. Best wel gek eigenlijk, de shampoos van Dr. O. bevielen me toch goed dacht ik, alleen deze dus niet.

Ik heb iets met korte ingrediëntenlijsten, precies om die reden - hoe minder bestanddelen, hoe lager de kans op een adverse reactie. Van Dr. Organic heeft de aloë vera shampoo de kortste lijst van alle shampoo's, en die gebruik ik nu al een jaar.
Antwoord
Raar, de aloe vera shampoo vond ik zooo uitdrogend. Tea tree vond ik daarentegen geweldig :)
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
Ik heb een keer gewassen met de cocosnoot versie. Toen maakte hij niet erg goed schoon en mijn haar werd er nogal ruw van. Morgen wasdag, nieuwe poging.
Antwoord
Mijn vriend en ik zijn allebei niet te spreken over Dr. Organic shampoo. We hebben de aloë vera variant gebruikt maar vinden allebei dat het lijkt alsof die niet goed schoonmaakt en ontvet. Misschien dat het voor andere haartypes wel werkt maar ik was best wel teleurgesteld.
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord
Oh. Geen idee of het daarmee wat te maken heeft, maar voor ik Dr. Organics aloë vera shampoo gebruikte heb ik heel lang een andere aloë vera shampoo gebruikt waarbij dat ook het eerste of tweede ingrediënt was. Zo'n klein flesje... iets Belgisch dat je nu nog altijd in Essenza vindt, ben de naam kwijt.
Misschien dat het daarom voor mij wel werkt smile
Antwoord
Ik heb nu al een tijdje de Tea Tree shampoo en de Rose Otto Conditioner. De laatste tijd had ik last van jeuk en een vette hoofdhuid door te voedende shampoo's. Ik had dan de Acure Organics Lemongrass shampoo geprobeerd, maar daar bleef ik ook het probleem bij hebben. Maar nu met de Tea Tree shampoo van dr. Organic is het opgelost ^^-happy Jeuk is weg en mijn haar wordt minder snel vet.

De Rose Otto conditioner had ik in een wilde bui gekocht, voornamelijk omdat ik de meeste andere dr. organic conditioners niet zo goed vind ruiken. Ik ben er door verrast! Normaal gezien hou ik niet van rozengeur, maar ik ben toch stiekem verkocht aan deze geur Flirt Het is niet de meest voedende conditioner, maar doet toch een goede job mijn haartjes zacht te maken.

Ik ga nu eens de Rose Otto shampoo proberen. En ook de Virgin olive oil shampoo en conditioner (aangezien die ook goe ruiken).
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
Inmiddels heb ik een keer of vijf met de virgin coconut oil shampoo gewassen. Ik merk dat mijn haar sneller vet wordt, mijn hoofdhuid geïrriteerder is dan normaal en dat mijn haar heel stroef wordt (van build up?). Geen fan!
Antwoord
Over de coconut heb ik ook voornamelijk negatieve beoordelingen gelezen. Misschien een andere lijn van dr. Organic proberen?
Ik vind het vaak niet kloppen. De Aloe Vera bijvoorbeeld zou voedend moeten zijn, maar die shampoo droogt verschrikkelijk uit.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
Ik ben ook nog steeds verknocht aan de Rose Otto. En de Morocco Argan ^^-happy
Antwoord
Niet echt fan van de olijflijn. Doet niet veel voor mijn haar en het voelt vandaag zelfs wat droog aan.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 4 gast(en)