Jessi Curl
#1
Jessie Curl is een lijn ontwikkeld voor krullend haar. Maar dat wil niet zeggen dat het voor niet zo krullend haar niet geschikt is. Ze heeft een zeer uitgebreid gamma van schampoo's en conditioners tot verschillende stylingsproducten. <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.jessicurl.com/Articles.asp?ID=267">http://www.jessicurl.com/Articles.asp?ID=267</a><!-- m --> Afhankelijk of je fijn of dikke haar pijlen hebt, en de mate waar in je haar krult, raad ze je andere producten aan. Je kunt haar producten vinden op <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.jessicurl.com">http://www.jessicurl.com</a><!-- m -->.
Antwoord
#2
Persoonlijk ben ik erg tevreden over de jessie curl producten. Ik heb ooit eens een proef setje gekocht en daar heb ik best wel lang mee gedaan. (Later een keer de fijnste producten bij besteld.)

Omdat jessie curl de verpakkingen veranderd, hebben ze bij mariposa-import, een van de weinige nederlandse leveranciers van deze producten nu een kortings acite, en dat moest ik natuurlijk met jullie delen. grotegrijns

Citaat:We hebben een sale op alle Jessicurl producten, tot 6 november of zo lang de voorraad strekt, krijg je 20% korting op de Jessicurl producten.
Klik op <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mariposa-import.eu/Aanbiedingen">http://www.mariposa-import.eu/Aanbiedingen</a><!-- m --> om alle aanbiedingen op onze website te zien. (of klik op de category aanbiedingen op de voorpagina van de website als de link niet werkt)

En, bestel voor maandag en gebruik de kortingscode SHIP2ME, dan betaal je geen verzendkosten.

De producten waar ik het meeste fan van ben zijn de Rockin' Ringlets, in combinatie met Confident Coils en een beetje Aloeba conditioner als stylings product doet dit echt wonderen voor mijn krullen. Dit heeft er ook echt voor gezorgd dat ik er niet eens meer aan denk om het mousse wat ik heb staan te gebruiken. Al moet ik zeggen ben ik wel zuinig met mijn flesjes en gebruik ik het daarom maar eens in de twee drie weken.
Antwoord
#3
Ik heb nu Rockin Ringlets in gebruik, maar ik merk dat dat alleen niet genoeg is voor mijn haar. Wil binnenkort misschien ook Confident Coils nog gaan bestellen.
Antwoord
#4
Zelf gebruik ik meestal een combinatie van rr, cc en hun conditioner. Het minst van de cc, het meest van de co verder geen vaste verhoudingen.
Antwoord
#5
Heb 'm overlaatst aan een vriendin aangeraden, omdat ik wist dat jij het fijn vond. Ben benieuwd of ze het eens gaat proberen
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#6
Ik zou zo graag eens een proefje proberen voor mijn haar maar ik vind de samples zelf nog ietsje te duur.
Antwoord
#7
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.naturallycurly.com/curlreading/home/10-anti-frizz-products-that-do-what-they-say#nc-gallery-header">http://www.naturallycurly.com/curlreadi ... ery-header</a><!-- m -->

Ik ben echt nog altijd groot fan van jessie curl! inlove2 Ik doe eeuwig met de producten, maar dat komt omdat mijn haar erg dun is en je zoizo al niet veel nodig hebt. Daarnaast gebruik ik het minder dan een keer per week. maar serieus ik kan het iedereen met slag of krullen aan raden. Eigenlijk ook mensen zonder slag. Gewoon omdat het echt fijne producten zijn.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)