Prinsessenkapsel
#11
jaaa foto!!!!
Antwoord
#12
Sigunne schreef:jaaa foto!!!!
Yeahthat
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#13
oeps, vergeten bloos3

Ik heb dat extern kaartlezertje van het vriendje nodig :p
Of ik krijg het niet van mijn gsm...

Maar mijn haar was een beetje te dun om 3 zo een 'watervallen' te maken en dan nog een dik stuk over te hebben dat zo los hangt...
Op haar met een slag erin zou dit veel mooier staan vind ik smile
"silky sunshine"
[Afbeelding: th_IMG_2847.jpg]
Antwoord
#14
Dit is echt mijn nieuwe lievelingskapsel voor als ik mijn haren netjes wil. Het laat lengte zien en het is echt super elegant! Ik ben een jurk aan het maken in de stijl van de film sleepy hollow, en daar is het perfect bij vind ik! Met mijn verjaardag had ik het ook in. Maar het wordt wel heel snel pluizig van hoedjes, sjaals jassen en dergelijke dingen meer. Ik heb nog geen foto gemaakt, ik had mijn fototoestel niet mee naar mijn ouders. Oh en nog een voordeel het is echt een super makkelijk kapsel. Ik gebruik gewoon kleine zwarte elastiekjes, die vallen in mijn haar bijna helemaal weg dus dat is mooi.
Antwoord
#15
Sigunne schreef:Dit is echt mijn nieuwe lievelingskapsel voor als ik mijn haren netjes wil. Het laat lengte zien en het is echt super elegant! Ik ben een jurk aan het maken in de stijl van de film sleepy hollow, en daar is het perfect bij vind ik! Met mijn verjaardag had ik het ook in. Maar het wordt wel heel snel pluizig van hoedjes, sjaals jassen en dergelijke dingen meer. Ik heb nog geen foto gemaakt, ik had mijn fototoestel niet mee naar mijn ouders. Oh en nog een voordeel het is echt een super makkelijk kapsel. Ik gebruik gewoon kleine zwarte elastiekjes, die vallen in mijn haar bijna helemaal weg dus dat is mooi.


foto :D
[Afbeelding: IMG_1509.jpg]
Antwoord
#16
Ik heb dit ook gedaan met speldjes met strikjes:) heel cute!
Antwoord
#17
Heel mooi ^^-happy
Afgunst ziet de zee, maar niet de rotsen...
Antwoord
#18
Oh, wat is dit gaaf. Ga eens kijken of dit kapsel me lukt. :D
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)