Nightblooming
#21
Ik zit er ook aan te denken om die original te bestellen in sample vorm en ook eens de summer om uit te testen,hopelijk blijft hij er nog eventjes opstaan dan.
Antwoord
#22
Ik heb die olie en die zalf ook eens besteld, om eens te testen, gezien de resultaten die ik hier lees. Mijn punten zullen die zalf zeker graag hebben, als ik de samenstelling bekijk.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe
Antwoord
#23
Vandaag heb ik de panacea original en de summer besteld,alsook de haar tea :). Hopelijk krijg ik het pakketje snel in de bus..
Antwoord
#24
De summer voelde eerst goed aan maar na een halfuurtje is het precies al helemaal ingedrongen en mijn puntjes voelen terug aan als ervoor. Hopelijk werkt de andere beter :)
Antwoord
#25
Hoe staat het er nu bij met de panacea en de tiple moon oil?

Ben zelf nog steeds van de triple moon. Panacea nu wat minder.
Antwoord
#26
Heeft er al iemand the winter salve getest? :)
Antwoord
#27
Ik heb de winter salve nog niet getest, ga het ook niet doen denk ik. Was blij met de original, maar ga 'm niet per se direct opnieuw kopen ofzo. Het lijkt dat mijn haar cacaoboter liever heeft dan shea butter. Vond de geur wel fijn, dat zal ik wel missen.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#28
Ik heb een hele grote van de original. Voordat ik die op heb. Gebruik het de laatste tijd even niet zo vaak meer. De triple moon oil daarentegen gebruik ik echt vaak.
Antwoord
#29
Ik vind geloof ik als enige de summer erg fijn. Mijn haar wordt er heerlijk zacht van!<3
2cFii 76/64/90/83/87/ 92cm Omtrek: 8cm
''Blitzlocks''

I believe life is what you make it and I make it one hell of a ride!
Antwoord
#30
Ik heb de winter thuis staan maar ik gebruik hem ook niet zo heel erg vaak. mijn sampel is na meer dan ene jaar nog niet leeg, ook gebruik ik altijd maar kleine beetjes omdat ik dun en kort haar heb natuurlijk heb ik ook heel weinig nodig. Ik vind hem wel echt heel erg fijn. Veel fijner dan de summer, de original heb ik nooit geprobeerd.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)