Ultra Doux
lorraine schreef:Je ziet nu inderdaad ook reclame van loving blends van garnier op televisie. Zal het nu toch ook in Nederland verkrijgbaar zijn? Kruidvat? Trekpleister?

De Kuidvat sowieso zoals vermeld hierboven.
Ik heb het ook in de folder gezien van de Etos en de DA.
[Afbeelding: Banner%20Debby%20v2_zps1xk9b9wz.jpg]
Antwoord
Ik zag op de website <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.vente-exclusive.com/">https://www.vente-exclusive.com/</a><!-- m --> (een soort Zalando Lounge, zo'n outlet website, ik heb het zelf nooit gebruikt maar volgens mij is het wel betrouwbaar) een aanbieding voor Ultra Doux. Ze hebben alle soorten van de BE/FR markt, dus niet alleen die vijf die in NL verkrijgbaar zijn. Ze gaan in pakken van zes en zijn dan 14,90, dus iets minder dan 2,50 per verpakking dan. Niet heel veel goedkoper, maar wellicht als je opzoek bent naar een specifieke die ze niet in je lokale super hebben een goed idee. Verzendkosten zijn gratis. :) Wellicht interessant voor de grootverbruikende Hollanders?
Antwoord
Volgens mij ben ik de enige die UD echt niet goed vind bloos3 . Vroeger gebruikte ik het altijd, heb echt elke soort gehad. Maar nu dat ik een week tussen iedere wasbeurt laat, merk ik dat UD dat niet aan kan. De eerste twee of drie dagen is mijn haar zacht, maar daarna wordt het ongelofelijk droog en knoperig...
Antwoord
Ik keer er altijd maar naar terug... Haartjes zoooo zacht na een wasbeurt. Het mijne wordt ook wel droog na 2 dagen, ik dacht altijd dat dat aan mijn haar lag... Jij denkt aan de Shampoo/conditioner?
Misschien moet ik dan ook maar eens switchen...

De nieuwe conditioner met honing en masker met olijfolie maken mijn haartjes alleszins héél gelukkig momenteel :)
[Afbeelding: IMG_1509.jpg]
Antwoord
Ja ik vond het ook altijd geweldig, tot een vriendin dat zei van dat het snel droog wordt. Dan ben ik erop beginnen letten en ben ik tot dezelfde (hartbrekende) conclusie gekomen. Heb nog die conditioner met honing en die met olijfolie staan (juist dezelfde giechel) maar ik gebruik ze niet meer. Ik merk een enorm verschil met de conditioners van Aubrey Organics. Met UD moest ik echt elke dag oliën, en ik dacht dat dat aan mijn haar lag. Nu kan ik mijn haar wat meer met rust laten...
Zou interessant zijn als je het even probeert, eens zien of jij ook iets merkt.
Antwoord
Waar koopt ge dat? Ik wil ook wel eens iets anders als UD of Yves Rocher
Antwoord
Ik koop dat op IHerb. Is wel lastig met de verzendkosten... Maar is er hier trouwens ergens een pagina met groepsbestellingen?
Antwoord
Pie schreef:Waar koopt ge dat? Ik wil ook wel eens iets anders als UD of Yves Rocher

En vroeger wou ge niet luisteren als ik het over aubrey had. Ik heb nog staaltjes liggen denk ik
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
Denk dat ik dan ook maar eens aubrey ga gebruiken om te zien of mijn haar gewoon superdroog is, of dit door UD komt...:)
[Afbeelding: IMG_1509.jpg]
Antwoord
En Rentlle? Zie je al verschil?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)