Urtekram
#1
Ik gebruik de shampoo's (kamille, rozemarijn en de meidoorn) en de conditioner (aloe vera) van Urtekram. Ze bevallen me erg goed, het zijn natuurlijke shampoo's. Hebben jullie ook ervaring(en) met dit merk?
Antwoord
#2
Ik heb nog een half flesje aloe vera conditioner staan van Urtekram. Deze doet voor mij niet heel veel, maar dat komt ook mede doordat ie erg waterig is.
Antwoord
#3
Ik was er ook niet zo weg van, ik heb graag dat dingen schuimen, en dat deed die van mij niet echt. Weet trouwens niet meer welke versie of ik had.
Nu: BSL
Antwoord
#4
Ik ben zelf erg fan van bepaalde shampoos, de conditioners deden echt niets voor mijn haar. De kamille variant heb ik veel gebruikt, maar die schuimde niet zo. Vind ik op zich geen probleem. De henna variant heb ik ook eens geprobeerd, maar daar was ik minder weg van. De rozen variant heb ik ook een aantal keer gehad en beviel me ook wel. Heb toevallig gister de rozemarijn variant gekocht en die schuimt wel erg goed.

Maar wat ze naar mijn idee allemaal gemeen hebben.....ze ruiken zo lekker! Vind de rozemarijn nu echt zo fijn ruiken :)
Antwoord
#5
Ik heb zelf ooit de brandnetelshampoo van Urtekram gehad en was er ook niet weg van.
Ik vond dat ik er touwtjeshaar van kreeg.
[Afbeelding: lengte-1.jpg]
Antwoord
#6
Urtekram Henna rood is voor gekleurd haar. Weet iemand of dit ook bij blond haar kan? Heeft iemand ervaring met deze shampoo? Ik gebruik nu de lavendel van Urtekram maar mijn haar is zo dof. Van henna gaat je glanzen?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)