Amandelolie
#1
Iemand ervaring met amandelolie?

Ik zoek een alternatief voor avocado-olie. Het werkt super voor mijn haar, maar het stinkt bloos Kokosolie is ook fijn, maar ik merk dat avocado-olie me veel glans geeft. Nu hoopte ik dat amandelolie ook fijn zou werken, aangezien het zo goed als geurloos is.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#2
Mijn haar wordt er lekker zacht van, en ik gebruik het ook voor mijn huid. Ik vind het wel iets minder "voedend" dan kokosolie of sheabutter.
Antwoord
#3
Misschien een domme vraag, maar krijg je Amandelolie gewoon bij de Tuinen of een reformwinkel.
Ben er wel nieuwsgierig naar.
Antwoord
#4
Astarte schreef:Misschien een domme vraag, maar krijg je Amandelolie gewoon bij de Tuinen of een reformwinkel.
Ben er wel nieuwsgierig naar.
Ja, dat zijn bij uitstek de winkels waar je amandelolie kunt vinden. Heel soms zou je het in een supermarkt kunnen vinden, ik heb mijn eerste amandelolie bij de AH gekocht, van Royal Mail (nu hebben ze die hier niet meer), die heb ik ook gewoon voor mijn haar&huid gebruikt. Amandelolie gebruik ik ook om make-up te verwijderen. Of je de amandelolie van de Tuinen ook kunt eten dat weet ik niet, die van Royal Mail wel (ik zeg het er maar bij, mijn cocosolie komt ook van de voedselafdeling).
Antwoord
#5
Bij de Toko hadden ze het ook zag ik.
blossom.smilie
Antwoord
#6
Inmiddels heb ik mijn eerste flesje amandelolie gevonden, gewoon bij het Kruidvat.
Het flesje is met name bedoeld voor de gevoelige huid van baby's.
Antwoord
#7
Ik heb het hier staan ik gebruik het om striemen tegen te gaan. Ik koop het gewoon bij de apotheek, dan ben je ook wel zeker van de kwaliteit zeg maar, het kost echt weinig, ik betaal 3,25euro voor 100ml.
[Afbeelding: mPLRp1.png]
Antwoord
#8
Ik heb laatst amandelolie bij de reform winkel gekocht, ik ga het zo uitproberen in mijn haar!
Antwoord
#9
Ik ben dus niet de enige die amandelolie vind stinken :p Het was mijn allereerste olie die ik had aangeschaft nadat ik op haarfora kwam. Ik heb zelf liever kokosolie ^^-happy Van amandelolie werd mijn haar een beetje "knisperig", geen idee hoe ik het anders moet omschrijven..
[Afbeelding: 706bce6f-6d7e-4f63-80cb-bb6e34479d5e.jpg]
Antwoord
#10
Ja, amandelolie blijft meer op je haar liggen, dan dat het erin trekt. Maar ik vind het niet stinken, ruik zelfs bijna niks!
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)