Schwarzkopf
#1
Gebruikt hier iemand produkten van schwarzkopf? Ik gebruik wel eens de zeven kruiden shampoo en de nutri&shine. Deze zijn zonder cones. Deze produkten horen bij mijn favorieten (naast de Urtekram). De perzik conditioner en de antiklit gebruik ik niet, want ik vind deze beide niet lekker ruiken. Hebben jullie ervaring met deze shampoo? Of nog een andere uit deze lijn?
Antwoord
#2
De shampoo gebruik ik maar 1 keer per maand (meestal de perzikgeur), want die maakt m'n haar voor mijn gevoel net ietsje tè schoon. Het is dan tot 3 dagen na het wassen echt onhandelbaar, maar het word dan wel weer minder snel vettig. Dus vandaar dat ik het 1 keer per maand hiermee was, dan heb ik het gevoel dat eventuele built-up van andere producten weer weggewassen is.

De conditioner heeft op mijn haar niet heel veel effect, maar ik vind de geur van hun perzikconditioner dan juist weer wel fantastisch giechel Dus die gebruik ik altijd als 1e conditioner in cwc, en dan merk ik wel echt dan het m'n haar beschermd tegen shampoo.
[Afbeelding: hf_zps8e315818.gif] [Afbeelding: 124302618&trans=1.jpg]
........................................ Pet's name: Spring
http://www.fairytalemuah.nl/
Antwoord
#3
ik heb de kleuring van country-colours van hen gebruikt.
was écht niet zo goed, mijn haar was helemaal droog... :s
[Afbeelding: IMG_1509.jpg]
Antwoord
#4
Ik heb heel lang de anti-klit cremespoeling gebruikt en dat ontwarde mijn haar echt wel heel goed! Wat dat betreft was ik er zeer tevreden over!
Ik ben enkel overgestapt naar Inecto omdat ik kokosgeur zo lekker vind smile
**God made the cat in order to give mankind the pleasure of caressing the tiger...**

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.catventure.nl">www.catventure.nl</a><!-- w -->
Antwoord
#5
Ik verf mijn haar met de Vital Colors van Schwarzkopf. Heerlijke spul voor mijn haar.
En heel af en toe de Live Colors, die kleuren zijn geweldig!
[Afbeelding: AslanShivaBregoSarahKay.jpg]
Antwoord
#6
Ik heb hier gisteren een co gekocht in de liddl, ik ga daar dus normaal nooit, maar er was niets anders open op maandag. En daar stond 'oil intense co' aan een euro en nog iets. Ik vond hem wel lekker ruiken (subtiel daar hou ik van) Zit ergens helemaal onderaan amodimethicone in, maar dat stoort niet voor mij.

Zal hem binnekort eens testen
[Afbeelding: mPLRp1.png]
Antwoord
#7
Ze hebben van sommige dingen hun recept veranderd en de Oil Intense heeft géén siliconen meer (of toch alvast niet meer in Duitsland). Wil die ook wel graag eens proberen :) Maar ik heb de Repair & Care en de Cream & Oil conditioners gekocht, ook beide zonder siliconen ^^-happy

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.schauma.schwarzkopf.com/schauma/en/en/home/product-finder/cream-oil/cream-oil-conditioner.html">http://www.schauma.schwarzkopf.com/scha ... ioner.html</a><!-- m -->

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.schauma.schwarzkopf.com/schauma/en/en/home/product-finder/repair-and-care/schauma-repair-care-conditioner.html">http://www.schauma.schwarzkopf.com/scha ... ioner.html</a><!-- m -->
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#8
he ik wist helemaal niet dat schwarzkopf schauma was in Duitsland. grappig wel
neutrale henna ~ Wash ~ Leave in olie~ laatste knipbeurt 30/06/2014
Hearts
Antwoord
#9
De cream & oil conditioner ruikt heerlijk! Heb hem pas 1x gebruikt, nog een beetje vroeg voor een review, en hij is wel voedend alleen mijn puntjes willen net wat meer. Maar mijn puntjes zijn wel bar en boos op het moment.
Antwoord
#10
De Repair & Care heb ik hier net ook zonder cones in de kruidvat gescoord ^^-happy
Ik had 'm van Pha zonder cones geprobeerd (dat was de Duitse versie) en die vond ik heerlijk ^^-happy Dus ik hoop dat deze hetzelfde is. De NL versie met cones vond ik toch wat minder, het ontklitte heel slecht...
blossom.smilie
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)