Schwarzkopf
#11
Ah, goed te horen dat de nieuwe versie nu ook naar deze kanten komt ^^-happy
Ik vond die geur van Repair & Care echt wel lekker, het was precies Bailey's.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#12
Ja die geur is echt goddelijk ^^-happy
blossom.smilie
Antwoord
#13
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.essence-ultime.co.uk/essence/gb/en/home.html">http://www.essence-ultime.co.uk/essence/gb/en/home.html</a><!-- m -->

Iemand deze al geprobeerd. Schwarzkopf essence mede ontwikkeld met topmodel Claudia Shiffer.
Antwoord
#14
Iemand ervaring met de elke dag-shampoo van Schwarzkopf? Ik heb deze een tijdje geleden gekocht om eventueel als afwisselshampoo te gebruiken (om zo een beetje te besparen op mijn huidige, dure shampoo). Nog niet geprobeerd.
Niet dat ik elke dag mijn haar was, maar wel omdat dit vanwege de soort ("elke dag") een mildere shampoo is en dat beter is voor mijn hoofdhuid.

(EDIT: taalfoutje)
Antwoord
#15
Die van Schwarzkopf heb ik nooit gebruikt, maar die van Palmolive is heel lang mijn standaard shampoo geweest. Ik heb hem de laatste tijd verdund met veel water, zodat het (hopelijk) wat milder was. Zelfs toen werkte hij nog perfect. Misschien is dat een aanrader wat betreft hoofdhuid. :)
Antwoord
#16
Welke van Palmolive was dat dan? Ik ben toevallig nog naar dat merk nog opzoek geweest, maar niet te vinden gewoon. Het lijkt wel alsof die shampoos nog maar zelden worden verkocht (in BE dan). Enkel in Carrefour hadden ze er één (veel groen, de naam ben ik kwijt), maar daar zaten naar mijn mening te veel ingrediënten in. De Schwarzkopf had er duidelijk minder en daarom kocht ik die.

EDIT: volgens mij was het deze: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.hairfairforum.be/viewtopic.php?f=43&t=1208">viewtopic.php?f=43&t=1208</a><!-- l -->

Degene waar ik naar opzoek was, was deze: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.waspoedershop.nl/image/cache/data/Palmolive/palmolive-basics-shampoo-500x500.jpg">http://www.waspoedershop.nl/image/cache ... 00x500.jpg</a><!-- m -->
Antwoord
#17
Die gele inderdaad bedoelde ik. Ik woon in NL, misschien dat dat uitmaakt. Hier wordt hij nog verkocht bij de Albert Heijn enzo, wel altijd onderaan het schap (want goedkoop :))/.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)