Inecto
#11
Of het waren bewaarmiddelen.. maar zijn die niet schadelijk dan ?
Antwoord
#12
Water, cetearyl alcohol, stearalkonium chloride, cetrimonium chloride, cocos nucifera oil, parfum, magnesium nitrate, methylchloroisithiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone, citric acid.

Geen cones dus, wel conserveringsmiddelen, maar niet zo slecht als parabenen (heb ik begrepen).
blossom.smilie
Antwoord
#13
Cones eindigen op cone, niet op one. ;)
Je kan dus "veilig" de Inecto conditioner gebruiken hoor.
[Afbeelding: AslanShivaBregoSarahKay.jpg]
Antwoord
#14
Oeps moet nog veel leren haha.
Nou ga me zon bus halen, bij de big bazar voor 3 euro nu!!
Antwoord
#15
Hij is wel goed voor m'n haar maar volgens mij ben ik er een beetje allergisch voor, heb tot nu toe namelijk steeds spontaan niesbuien als ik de fles open trek grijns maar krijg er geen jeuk van dus het zal wel meevallen ^^-happy
2b/c F iii - Uitgroeien: henna, haarverf - Doel: Taillelengte, eigen kleur
[Afbeelding: k4wgnl.jpg]
Antwoord
#16
Ik weet nog niet wat ik er van moet vinden. Heb nu denk ik 3 á 4 flessen op gemaakt en toch weer overgestapt op een andere conditioner. Het ruikt heerlijk, dat staat vast. Maar verder deed het vrij weinig voor mijn haar. Toch heb ik op een of andere manier wel steeds de drang om hem weer te kopen. Dus denk dat ik hem binnenkort toch maar weer in huis haal en dan voor SMT gebruik of zo!
Haarlengte 01-10-2011: 64 cm.
Antwoord
#17
ik denk dat ik de inecto conditioner echt de meest ideale vind voor SMT's, voor mijn haar dan ;)
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord
#18
Heb deze shampoo, conditioner en douchegel ook. Zweer erbij. Ik vind het heerlijk. Maakt mijn haar lekker fijn en glad. Vandaag even bij de action gesnuffeld en daar waren ze zeer goedkoop. Gelijk een voorraadje meegenomen.
Antwoord
#19
De conditioner heb ik nu 2x gebruikt. Het heeft lang geduurd voor ik me aan Inecto wilde wagen omdat ik liever geen kokosgeur om me heen heb hangen. Maar deze ruikt wel erg lekker! Wel ontzettende trek in kokosijs gekregen, omdat ik die niet zag in de winkel dan maar bounty's gekocht. Toch heb ik nog steeds trek in kokosijs.... De werking vond ik goed hydraterend en ik kreeg er zachter haar van. M'n puntjes willen meer voeding, maar die zijn er sowieso slecht aan toe en het ziet er naar uit dat daar niks voor gaat werken. Maar ik vond het wel een fijne conditioner dus, en de geur blijft een beetje hangen maar niet teveel.
Antwoord
#20
gniffel-0136-giggle in de Action staan de inectoproducten in de aanbieding. Ik dacht nog tot woensdag
neutrale henna ~ Wash ~ Leave in olie~ laatste knipbeurt 30/06/2014
Hearts
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)