Franse rol
#1
De Franse rol of French twist

De typische manier om een Franse rol te maken
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NYarMswUg40[/youtube]

De lazy French twist voor lang haar
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n6cjaX_rUuE[/youtube]

Een andere manier om de bovenkant mooier te maken:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yyq2CoXDEiI[/youtube]
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#2
Ik heb deze inmiddels meerdere keren geprobeerd, maar hij wil niet lukken. Ik had hem eerst op de eerste manier geprobeerd en die zag er redelijk uit, maar zakte ontzettend snel uit (ik had hem vast gezet met een grote klem + nog extra haarspeldjes). Die 2e manier (lazy voor lang haar) leek me voor mij een betere optie omdat ik nogal veel haar over heb om weg te moffelen, maar mijn haar lijkt niet glad genoeg te zijn; bij het draaien wordt de lengte maar heel moeizaam door de lus getrokken (een grotere lus gebruiken lost het probleem niet op). Iemand hier met krullend/pluizig haar waar het wel bij lukt? Zo ja, dan tips graag! ;)
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord
#3
Heb je al eens de French slide geprobeerd ipv de French twist? Ik heb nooit de Franse rol gekund, maar de French slide lukte wel!
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#4
Nee nog niet, maar ik heb hem net snel snel met video erbij even geprobeerd en hij zit volgens mij wel een stuk steviger (zag er nog niet helemaal goed uit hoor, maar als ik oefen denk ik dat het wel moet lukken) Dat door die lus heen trekken blijft wel een probleem, als ik het heel los doe lukt het wel maar dan zit het dus eigenlijk te los. Oefenen, oefenen maar!
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)