Sites voor kruiden en oliën
#1
Anthemis
De Hekserij
De Kruiderie
Spinnrad
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#2
Nog een goede! <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.iherb.com">www.iherb.com</a><!-- w --> hier haal ik al mijn olien vandaan! ^^-happy Hele goedkope verzendkosten en ook super veel natuurlijke haarproducten!! :D

Je kunt deze kortingscode gebruiken op iherb.com: VHT541 Voor 5 dollar korting, of 10 dollar korting als je bestelling groter is dan 40 dollar!
BSL~MBL~Waist~Hip~TBL~Classic~Mid-thigh

Overig doel: lagen uitgroeien (kortste nu heuplengte)

Haareigenschappen: 2b/2c/3a, normaal, normale poreusheid, hoge elasticiteit, staartomtrek 15 cm
Haar likes: milde wasproducten, proteinen, olien en sealen.

[Afbeelding: 5.png]
Antwoord
#3
Ja de meesten zijn al goed bekend met iherb. Inderdaad fijne site ^^-happy
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#4
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kenkkruidenshop.nl/">http://www.kenkkruidenshop.nl/</a><!-- m --> .. Tja.. Ze hebben er neutrale henna, niet zo duur (als je veel in een keer bestelt, anders word het alsnog duur door de belachelijke verzendkosten). Maar daar is ook alles mee gezegd. Totaal niet professioneel zoals je verwacht van een webshop. Ik zat al 3 weken te wachten op mijn neutrale henna, krijg ik een super raar en slecht getypt mailtje: "Eindelijk de neutrale henna is weer binnen, bedankt voor het wachten". Na dit mailtje heb ik nog eens 2 weken moeten wachten voor het daadwerkelijk binnen kwam. Komt het ook nog binnen in een hergebruikte doos van robijn wasmiddel, echt heel raar om dozen te gebruiken van merken die je zelf niet verkoopt.. Maargoed, het is binnen. Weet niet of ik hier vaker zou bestellen, maar als je iets nodig hebt moet je het dus maar 6 weken van tevoren bestellen anders heb je het niet op tijd ;)
2b/c F iii - Uitgroeien: haarverf - Doel: Taillelengte, eigen kleur & gezonde krullen/waves
Antwoord
#5
Rnata schreef:http://www.kenkkruidenshop.nl/ .. Tja.. Ze hebben er neutrale henna, niet zo duur (als je veel in een keer bestelt, anders word het alsnog duur door de belachelijke verzendkosten). Maar daar is ook alles mee gezegd. Totaal niet professioneel zoals je verwacht van een webshop. Ik zat al 3 weken te wachten op mijn neutrale henna, krijg ik een super raar en slecht getypt mailtje: "Eindelijk de neutrale henna is weer binnen, bedankt voor het wachten". Na dit mailtje heb ik nog eens 2 weken moeten wachten voor het daadwerkelijk binnen kwam. Komt het ook nog binnen in een hergebruikte doos van robijn wasmiddel, echt heel raar om dozen te gebruiken van merken die je zelf niet verkoopt.. Maargoed, het is binnen. Weet niet of ik hier vaker zou bestellen, maar als je iets nodig hebt moet je het dus maar 6 weken van tevoren bestellen anders heb je het niet op tijd ;)

Ik heb hier ook niet zo'n goede ervaringen mee. Heb ook zeker een paar weken moeten wachten.
Er zat ook geen gebruiksaanwijzing bij ofzo. Dat het in een wasmiddel doos zit vind ik echt heel raar, wie doet dat nu :D
Rolleyes midback - taille - taille volle punten - heup - heup volle punten bloem
Antwoord
#6
Ik heb daar ook mijn neutrale henna besteld. Ook hier geen gebruiksaanwijizing maar ik had het wel binnen een paar dagen in huis. Ben wel niet zo wauw over de kwaliteit van de cassia... Die van Henné color is veel beter (ook wel duurder natuurlijk..)
neutrale henna ~ Wash ~ Leave in olie~ laatste knipbeurt 30/06/2014
Hearts
Antwoord
#7
de tuinen heeft ook een webshop en vanaf 20eu wordt het gratis verzonden :)
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#8
Heb net wat oliën via Vente Exclusive besteld. (les Fleurs de Bach)

*Zoete amandelolie
*Abrikoos olie
*Avocado olie
*Argan olie
*Baobab olie
*Chileens Muskusroos olie
*Jojoba olie
*olijf olie

Ben benieuwd wat voor mij werkt, want ik ben vrij onervaren wat olie betreft.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)