Kammen en borstels
#51
Bedankt voor alle tips :) <3 over een week ben ik weer in nl, dan ga ik is effe kijken :D
BSL~MBL~Waist~Hip~TBL~Classic~Mid-thigh

Overig doel: lagen uitgroeien (kortste nu heuplengte)

Haareigenschappen: 2b/2c/3a, normaal, normale poreusheid, hoge elasticiteit, staartomtrek 15 cm
Haar likes: milde wasproducten, proteinen, olien en sealen.

[Afbeelding: 5.png]
Antwoord
#52
Ik dump het hier maar even, geen idee waar ik het anders moet doen.
Maar ik heb gemerkt dat borstels gewoon echt FUNEST zijn voor mijn haar. Echt maar dan ook echt!
Ik heb 4 dagen achter elkaar geborsteld ipv gekamd en pluiiiiiiiiiiiiiiiis :O
Niet normaal, echt frizz tot aan het plafond zo ongeveer. Nee serieus het was net als toen ik begon met mn haarverbeteringsproces.
Maar nu weer even lief in gesmeerd met kokosvet, gewassen met goede shampoo, fijne cremespoeling en leave in.. en gekamd. En nu zijn mijn haartjes weer lief ;-) Maar nu weet ik weer waarom ik het ook alweer deed.

Maar soms heb ik zo`n behoefte aan lekkere zachte haartjes en dat echte zachte fluffy haar krijg ik alleen met borstelen. Das dan wel weer jammer
Antwoord
#53
Aiden, mag ik vragen wat voor borstel je hebt? Ook met zwijnen haar? ik ka me moeilijk voorstellen dat je daar pluizig haar van krijgt.
gelukkig weet je verder wel hoe je je haar weer goed krijgt. :)
Bijna zo lang als ik wil !
Antwoord
#54
Nee echt zo`n slechte met plastic steeltjes met bolletjes erop :P
Maar soms ben ik lui of ik vergeet bijvoorbeeld mijn kam als ik naar mijn ouders ga. Dan moet ik wel helaas.
Antwoord
#55
Oh, zo! Dat kan ik me wel indenken, statisch en pluis met plastic :) sterkte ermee. Niet meer vergeten
Bijna zo lang als ik wil !
Antwoord
#56
Mijn Tangle Teezer is enigszins ingepikt door mijn Yorkie...
Ik gebruik hem zelf niet zo vaak want ik kam mijn haar praktisch nooit. En toen heb ik hem eens bij haar gebruikt en dat gaat hartstikke goed. Haar haar klit snel en zo krijg ik het er toch enigszins makkelijk uit! Ze vindt het nog wel prettig ook! Beter dan met een gewone hondenkam.
Antwoord
#57
Ik had hem ook op Ozzie uitgeprobeerd omdat hij vrij snel klitten krijgt. Hij haatte het eerst om gekamd/geborsteld te worden maar de tangle teezer mocht wel. Ik heb hem wel weer voor mezelf want wil niet blijven schoonmaken, maar hij heeft nu een dikkere vacht en ik kan nu een kattenborstel gebruiken. Mocht ik nog een goedkope tt tegenkomen dan krijg de kat er ook eentje.

@ Aiden: met de tt krijg ik trouwens niet meer pluis, maar mocht je het overwegen dan zou je misschien het beste er eerst eentje uitproberen van iemand. Of gewoon je kam blijven gebruiken natuurlijk, als dat echt goed bevalt. Maarja ik ben een fan van de tt gniffel-0136-giggle
Antwoord
#58
Ik heb sinds kort een borstel van de Primark. De large paddle brush. En echt, hoe erg mn klitten ook zijn, ik kom er met deze borstel ALTIJD door! Ik ben er helemaal blij mee. En dat voor een paar euro.
Normaal gebruik ik alleen houten/bamboe borstels en kammen. En een borstel met varkenshaar.
Antwoord
#59
Over borstels en kwasten van varkenshaar: <!-- m --><a class="postlink" href="http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/seizoenen/2013/afleveringen/12-09-2013">http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/s ... 12-09-2013</a><!-- m -->
Antwoord
#60
Iejoor schreef:Over borstels en kwasten van varkenshaar: <!-- m --><a class="postlink" href="http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/seizoenen/2013/afleveringen/12-09-2013">http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/s ... 12-09-2013</a><!-- m -->
Niet met mijn borstels hoor :)
Bijna zo lang als ik wil !
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)