Kammen en borstels
#31
Ik zag gisteren houten kammen bij een cheapo-winkeltje (soort dumpstore) in Leeuwarden voor maar 3 euro per stuk. Stom als ik was heb ik er geen gekocht. :| Binnenkort toch maar even eentje gaan halen.
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord
#32
Vanmiddag toch zo'n houten kam gekocht. Ik moet hem nog even een beetje schuren en ik ben bang dat de "tanden" wat te dicht bij elkaar staan, maar hij ziet er sowieso wel mooi uit gniffel-0136-giggle
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord
#33
Ik heb mijn kam even aan de kant gelegd, en probeer nu alleen mijn vingers te gebruiken voor het ontklitten.
Veroorzaakt toch wat minder pluis heb ik het idee, de tanden van mijn kam staan misschien ook iets te dicht op elkaar.
Antwoord
#34
Ik heb inmiddels ook een houten kam gevonden, gewoon bij een kapperswinkeltje ^^-happy
2b/c F iii - Uitgroeien: haarverf - Doel: Taillelengte, eigen kleur & gezonde krullen/waves
Antwoord
#35
Ow, misschien moet ik dan ook maar even in een kapperswinkeltje gaan kijken want elders was ik hem nog niet tegengekomen:) thanks!
Antwoord
#36
Ik zag vanochtend bij de kruidvat een kam hangen, die van hout leek van het merk Zenner.
Zat in een plastic verpakking en zag hem hangen in het voorbij lopen.
Iemand die weet of hij echt van hout is, of meer een look a like?
Haarlengte 01-10-2011: 64 cm.
Antwoord
#37
Ik heb van mijn moeder een houten kam gekregen:), en hij ziet er goed uit! Van de drogist gewoon, echt grappig dat ze die opeens hadden. Hij is niet van zenner geloof ik, dus ik kan je niet helpen:(
Antwoord
#38
Mijn favoriete borstel blijft de Mason Pearson voor lang haar. Zitten nylon 'haren' in met varkenshaar. Hij gaat bij mij vrij snel door het haar heen, alleen nu met deze lengte en de winterkleding veel last van knopen, voornamelijk in de nek wat hoger op. Hij krijgt ze er wel uit trouwens, met wat geduld. Vroeger gebruikte ik meestal een kam zonder scherpe randjes, die gebruik ik sinds ik deze borstel heb nauwelijks meer. Wel issie erg aan de prijs, maar ik heb daar nog geen spijt van gehad. Ik vind het een aanrader voor lang haar in elk geval, ondanks de hoge prijs. Volgens mij gaan ze ook erg lang mee. Tenminste, ik heb hem nu een jaar of 5 en hij ziet er nog steeds uit alsof ie nauwelijks gebruikt is.
Nu: BSL
Antwoord
#39
Boar bristle brush

Dat is dus de boosdoener van mijn snelle vette haren! haha

Ik gebruik nu een brede borstel met bolletjes op het veerkrachtige kussentje, omdat ik dat een heerlijke borstel vind. het masseert zegmaar :P Ook heb ik een kam, maar die gebruik ik grotendeels voor scheidingen!
Can i go with u friend? take me with u wind let me fly above the mountains! show me the world! I think my friend will take me with him, that's where friends are for!
Antwoord
#40
Weet iemand waar er hoornen kammen met wijde tanden verkrijgbaar zijn? Ik had er vroeger één van Heavenly Harvest, maar ben hem kwijtgeraakt...
[Afbeelding: ab-orchidee-1.jpg]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)