Kammen en borstels
#21
Ik had m voor iets van E4,-. bij de bodyshop, echt een supermooie houten kam! Maar ik heb m alweer twee jaar geleden gekocht, dus of ze 'm nog hebben..
Laatst zag ik trouwens dat de Hema ook houten kammen had, kan ook nooit heel duur zijn denk ik :)
2cGii
Antwoord
#22
Ah, super! Ik ga binnenkort snel even kijken :)
Antwoord
#23
Ik ga ook eens maar op zoek naar een houten kam. Heb er nu één van plastic (wel zonder naad en met wijde tanden).
Antwoord
#24
Zowel bij de Hema als The body shop hadden ze geen houten kammen meer (echt lomp als je het mij vraagt), maar ik liep vandaag puur toevallig (in een troepjeswinkel in Breda) goede houten kammen voor 1,50 tegen het lijf! Uiteraard heb ik er meteen een gekocht, ik ben er erg over te spreken!
Antwoord
#25
Lotte schreef:Zowel bij de Hema als The body shop hadden ze geen houten kammen meer (echt lomp als je het mij vraagt), maar ik liep vandaag puur toevallig (in een troepjeswinkel in Breda) goede houten kammen voor 1,50 tegen het lijf! Uiteraard heb ik er meteen een gekocht, ik ben er erg over te spreken!


Echt waar?! Ik heb dus heeel Breda afgezocht naar een goede kam en nergens gevonden, waar zit dat winkeltje?! :O

Inderdaad raar dat ze het zelfs bij the body shop niet meer hebben..
2b/c F iii - Uitgroeien: haarverf - Doel: Taillelengte, eigen kleur & gezonde krullen/waves
Antwoord
#26
Hahaha, same here, ze hebben ze blijkbaar alleen daar...

Het is de winkel in de tolbrugstraat, volgens mij heet hij O&W. Ze hebben daar allemaal haardingen en make-up en dan ergens bij de extentions liggen allemaal kammen. Je moet misschien even zoeken maar er moeten er nog wel een paar zijn. Ze zitten in een plastic zakje met een bruinachtig kaartje erachter...

Overigens moet je de kam misschien nog wel even een beetje gladder maken met schuurpapier, want helemaal aan het begin, waar de tandjes vastzitten is hij niet super afgewerkt. Voor de rest is hij super, hij kamt echt heel fijn.
Antwoord
#27
Waar je kan de tangle teezer borstel kopen? Ik heb zelf de borstel met echte haren, maar ik lees nu net dat dat je haren erg snel vet kan maken (en daar heb ik dus vaak last van). Heb je dat ook met de tangle teezer of raden jullie mij dan een andere borstel aan? Ik heb ook wel een houten kam, maar die gebruik ik eigenlijk alleen om te ontknopen,
Antwoord
#28
Ik ben ook nog geen houten kam tegengekomen maar misschien loop ik er nog wel eens tegenaan.. Ik heb nu een plastic kam met wijde tanden.
Antwoord
#29
Ik heb een bamboe kam en kleine borstel van de hema, maar toen ik de grotere borstel wilde kopen hadden ze ze niet meer. Heb echt bij een heleboel hema's gekeken en inderdaad bij de Body Shop ook niet meer.
Nou was ik gister in Duitsland en daar hingen zowel houten als bamboe borstels! Groot en klein, verschillende modellen! Dus ik heb een grote houten borstel gekocht en hij is heeeeeerlijk! Zacht en ga zo door mn haar heen! :D
Antwoord
#30
Fijn dat je ze gevonden hebt! ^^-happy
2cGii
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)