Kammen en borstels
#11
^ Dat heb ik nou juist bij kammen. Maar ik denk dat ik gewoon blijf borstelen. Ik zorg vrij goed voor mijn haar, ik föhn max. 3x per jaar, een stijl/krulstang heb ik nog nooit van dichtbij gezien, ik verf met henna, ik gebruik bijna geen SL(E)S meer...
Borstelen is dan maar mijn quilty pleasure :P (en, nog erger, ik borstel nat haar ook gewoon... want als ik wacht met borstelen totdat het droog is zit er rare slag in)
blossom.smilie
Antwoord
#12
Haha, dan zal ik ook wel heel ongeduldig zijn. Ik borstel mijn haar eigenlijk altijd. Misschien dat een goeie kam en wat meer geduld het proberen wel waard is voor mijn haartjes, maar het wordt er nooit zo mooi vol van als wanneer ik het borstel.
Antwoord
#13
Moet er niet aan denken om alleen met een kam er doorheen te gaan. Ik vind het juist lekker om even lekker hard door te borstelen. Ik heb een simpele Zenner met stalen pinnen met dopjes erop. Hij is wel mooi roze....
Antwoord
#14
seraphina schreef:Moet de Mason Pearson er niet tussen? wink
Volgens veel bladen is dit toch de koning onder de borstels.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.masonpearson.com/">http://www.masonpearson.com/</a><!-- m -->
Hij kost dan ook wat centen..
Mason Pearson is gewoon een merk van boar bristle brushes, dus daarom dat die niet apart is opgenomen :)
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#15
Dat is waar..vraag me toch af waarom die zo duur is.
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#16
Dit is iets dat ik erg vaak doe, mijn haar borstelen.
Met een gewone plastic borstel van babyliss, wel een met heel buigbare pinnen en de topjes gaan er nooit af.
Met zogenaamd betere borstels voor het haar heb ik het ook al wel geprobeerd, maar dan is er altijd iets. Ofwel Statische elektriciteitshaar (dat is echt verschrikkelijk), of ik krijg de knopen er niet uit, of ik krijg het niet plat, ligt niet zoals het moet...
1bNii
[Afbeelding: 460290.png]
06/2012: Voorbij BSL.
Doel: Taille lengte.
Antwoord
#17
Marcella schreef:Ik 'mis' nog 1 borstel, nml degene waar ik bij zweer :D
Dit is een houten borstel met varkenshaar én plastic pinnetjes (met bolletjes erop, zoals op foto vd houten borstel). Ik weet niet of het nog een speciale naam heeft, maar ik vind 'm echt heel fijn. Mijn haar is met niks anders zo goed, makkelijk en snel te ontklitten. Hij is verkrijgbaar bij de Etos en kost daar iets van 13 euro. Volgens mij issie van Zenner, maar ik kan er helaas geen plaatje van vinden.

Bedoelen jij en Seraphina niet eigenlijk allebei hetzelfde type borstel?
Antwoord
#18
Volgens mij niet... Ik heb me nml nog verdiept in de MP borstels toen ik mijn vaste borstel nergens kon vinden. En ik vond 'm er toch anders uitzien.
blossom.smilie
Antwoord
#19
Okee.
Ik heb aan Pha gedacht vanavond en dacht; laat ik nu toch eens met de kam mijn haar kammen. Want dan ros ik niet zo door mijn haar.
Volgens mij hielp het wel.
Antwoord
#20
Ik gebruik op het moment vaak een tangle teezer en ben daar eigenlijk best tevreden over, maar ik wil toch ook eens een grove naadloze kam gaan proberen, omdat dat inderdaad nog beter schijnt te zijn. Maar, nu was mijn vraag; waar kan je zo'n kam voor een beetje een normale prijs krijgen? Enne, wat is een normale prijs in jullie ogen?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 3 gast(en)