Haren zelf knippen
#51
Heb je een bepaalde methode gebruikt?
2cFii 76/64/90/83/87/ 92cm Omtrek: 8cm
''Blitzlocks''

I believe life is what you make it and I make it one hell of a ride!
Antwoord
#52
Ja, die van Feye, die hier ook al een paar keer wordt genoemd. Alleen dan zonder elastiekjes aan de zijkant, dat werkte voor mij beter. Dus eerst staart links maken en een stukje eraf, dan hetzelfde rechts, dan paardenstaart met elastiekje dat je naar beneden schuift en daar een stukje af.

En ja, het voelde echt heel eng, maar zoveel kan er niet misgaan bij -2cm. Het effect is trouwens wel goed. Het kamt meteen weer lekkerder door.
Antwoord
#53
Ik heb vorig jaar 120 euro betaald om mijn haar te kleuren en bij te knippen. De volgende dag was mijn haar nog precies dezelfde kleur (ik ben blond en ik wilde balayage met aan de onderkant roze). Er was niks van roze te bekennen en ik heb daar 4 uur gezeten. Sindsdien ben ik er helemaal klaar mee om naar de kapper te gaan. Mijn zusje knipt mijn haar nu regelmatig. Nu heb ik sinds dit jaar last van bloedarmoede en gebruik https://www.imperio-haarvezels.nl/haaruitval-vrouwen/ tegen de kale plekken. Ik ben ook de olaplex lijn gaan gebruiken. Mijn haar ziet er beter uit dan toen ik nog naar de kapper ging.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)