Meisjes achting meisje benadrukken
#1
De meeste hier hebben net als ik ( wat ik tot nu toe gelezen heb ) langer haar dan wat men als standaard beschouwd.
De meeste mensen vergelijken erg lange haar met kleine meisjes ( die hebben het vaak tot aan hun billen ) en met het meisjes achtige.
Ik zelf heb dat ook wel, ben 13 en in de puberteit maar wil echt het super meisjes achtige in mij benadrukken met mijn lange haren, en niet alleen met mijn haren maar ook met mijn kleding sieraden , inrichting van mijn kamer etc.
En spijtig genoeg woon ik niet inde usa, als ik daar had gewoond had ik heel graag dat ik op zeer jone leeftijd een beauty pageant ( hele jonge meisjes die als het ware een levende pop zijn ) willen zijn en altijd netjes gekleed in frivole jurkjes etc mee willen doen aan competities .

Willen jullie hier dit ook zo benadrukken met jullie lange haren het echte meisjes achtige in jullie?
Antwoord
#2
Neuh. Ik ben 50 plus een beetje, dus ik hoef er niet meer uit te zien als 16. Daar gaat het me niet om. Ik vind lang haar gewoon mooi en vrouwelijk en ik houd van “klassieke “ manieren om het te dragen zoals in een vlecht of opgestoken in een knot. Ik vind lang haar bij vrijwel iedere vrouw mooi terwijl kort haar bij veel vrouwen nogal vierkant staat. Vind ik, maar daar zal ook niet iedereen het mee eens zijn.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)