Haar helemaal vervilt
#11
Er komt zo vaak iets tussen en dan is die net ontklitte vervilting weer in de klit. Hah, waar woon je dan? Wij zijn vaak op de weg en ik voel me zoveel kutter door dat zware haar...
Antwoord
#12
---
In de kop van Noord Holland , jij in België zeker??

---
[Afbeelding: onderschrift.jpg]
Antwoord
#13
België??? Nee Utrecht!
Antwoord
#14
(11-02-2019, 11:20)martijn_natasja schreef: Isolde, is creme spoeling beter dan anti klit?
Hans, helaas zijn ze bij mij heel lelijk aan het worden, lijkt eerder alsof het één grote knot wordt... Ik kan zelf mijn haar niet lang kammen door reuma en mijn man heeft weinig tijd.

Geen idee. Beiden maken ze het haar gladder denk ik. Maar zulke ernstige klit is er alleen uit te krijgen door heel voorzichtig en lang te kammen. Ik heb weleens dreadlocks bij iemand uitgekamd en dat is een hels karwei waarbij ook best veel haar afbreekt en meekomt in de kam. Het is niet voor niets dat mensen die van hun dreads af willen het vaak afscheren. Maar dat is wel erg rigoreus. Ik zou iemand zoeken die het geduld heeft je te helpen met kammen.
Antwoord
#15
Ja daar zoek ik al maanden naar, maar niemand heeft zogenaamd ooit tijd. Ik ga echt niet scheren namelijk, dit is het enige wat ik mooi vind aan mezelf en ik voel me al zo mannelijk....
Antwoord
#16
Maar kan je vriend er dan niet elke dag een uur voor gaan zitten? Dan moet het toch goed komen?

Ik kan me je gevoel overigens heel goed voorstellen, dat het zoveel invloed heeft op hoe je je voelt. Maar ik denk dat het er wel uit te kammen valt. Is er anders niet een soort van ruilwinkel in je buurt waar je diensten en goederen tegen punten kunt "kopen"? Dan zou je het daar kunnen vragen of iemand dit wil doen. Hier in de stad is zo'n winkel waar je bijv. spullen kunt laten repareren en je haar laten knippen voor punten van diensten of spullen die je zelf inbrengt.
Antwoord
#17
Wat naar dat het zo in de klit zit. Ik herken het wel. Soms wel meer dan een week lang geen zin om mijn haar te borstelen en dan zitten er al ellendige klitten in.

Utrecht ligt helaas niet naast de deur. Maar je ben welkom hoor! Wil je best een ochtendje of middagje helpen :)
Antwoord
#18
Jongens, het is uit de klit hoor!! Zal later foto plaatsen
Antwoord
#19
Fijn dat het toch gelukt is!  smile
"Lord of the braids"
Antwoord
#20
Mag ook wel na ruim een jaar....
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)