Esthecin, een nieuw ontwikkeld haargroeimiddel
#11
Ik zou het niet continueren, om de simpele reden dat het niks zal gaan doen. Het eerste ingrediënt is water, dan volgen glycerine, sojaboonextract, sorbitol (zoetstof) en erithrytol wat ook een zoetstof is. Dan hebben we nog iets dat ook in humus zit, het één en ander aan alcoholen en wat plantenextracten. Het is gebakken lucht, van het dure soort. Kwaad kan het vast niet, maar het gaat ook niks doen.

Haren groeien vanuit het haarzakje zoals je weet. Er is echt niks dat je op je hoofd kunt smeren waardoor er een haar vanuit dat haarzakje gaat groeien. Het zal hooguit een beetje tintelen, maar dat is gewoon de reactie van de huid op prikkelende stoffen zoals bijvoorbeeld de rozemarijn en de alcohol. Mocht er al wat haar gaan groeien, dan is dat niet te danken aan dat middel, maar gewoon de natuur of een lichaam dat zich hersteld. Ik heb alopecia areata gehad, en de eerste keer (op de middelbare school, en ik ben nu 50) kreeg ik daar een hoofdlotion voor voorgeschreven. De tweede keer, andere huisarts, kreeg ik dat al niet eens meer om reden die ik hierboven beschrijf. Je kunt simpelweg een crème die je op de (dode!) opperhuid smeert de lederhuid niet bereiken. En daar bevinden zich de haarzakjes. Ik vind het heel naar voor je, maar de enige die hier beter van worden zijn de verkoper en de fabrikant.
Antwoord
#12
Jeetje, dat is wel een domper maar ik ben wel blij dat je het hebt uitgelegd! Ik voel me wel een beetje
een domme gans nu. :/ Ik weet nog niet hoe ik het haar ga zeggen want dit is natuurlijk een teleurstelling voor haar.
Ze moet het maar opmaken denk ik maar een tweede bestelling zal er dan wel niet meer van komen.
"Lord of the braids"
Antwoord
#13
Hoi, ik ben nieuw hier en ik hoopte op wat succesverhalen over Esthecin. Ik heb het ook besteld en nu pas 1 keer gebruikt dus kan er nog weinig van zeggen. Eerlijk gezegd denk ik wel dat het kan werken. Kijk maar naar minoxidil dit is ook een soort lotion wat je op je hoofdhuid smeert en waarvan bewezen is dat het de haargroei bevorderd.
Antwoord
#14
Dank je voor je reactie! Ik hoop ook dat het wel helpt en we gaan ook gewoon door met smeren.
Ik moet wel snel beslissen nu of ik een vervolgbestelling ga doen. Ik had daar al bericht van gehad.
Ik ben toch geneigd om het wel te doen want het geld kan mij eigenlijk niet schelen.
"Lord of the braids"
Antwoord
#15
Hoe lang ben je al bezig met smeren? En ik las ook dat in het begin de haaruitval erger word, heb je dit al ervaren? Mijn bestelling was er met 2 dagen, maar ik kom uit Nederland weet niet of dat voor België ook geldt.
Antwoord
#16
Het is niet voor mijzelf maar voor mijn ex. Ze is nu 3 weken aan het smeren. Nog geen haaruitval door het smeren. Wel worden de haren bij de huid wat hard door het smeren maar na het wassen is dat weer over.
"Lord of the braids"
Antwoord
#17
De eerste zending is nu bijna op en ze zegt dat er geen resultaat te bemerken is.
Er mee door gaan hoeft niet van haar dus ik ga geen nieuwe zending bestellen.
"Lord of the braids"
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)