Hennepolie
#1
Wie heeft al hennepolie gebruikt?

Ik heb onlangs een flesje gekocht van Physalis (denk ik) met een plastic doseerding. Ik had al arganolie uitgeprobeerd maar dat leek vuil en stof aan te trekken, en hennepolie is een van de weinige oliën die de poriën niet zou verstoppen (iets waarvoor ik gevoelig ben). Verder heeft het supergoede eigenschappen voor de huid, iets wat mooi meegenomen is :)
Antwoord
#2
Al veel over gehoord, maar nog niet puur uitgeprobeerd. Het zit wel in een van mijn conditioners. Die van Dr. Organic.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#3
Hier bij de natuurvoedingswinkel hadden ze het ook, dus ik heb een flesje meegenomen. Emile Noël.

Zit dus niet een doseerding op. *groene plons op hand, oeps*
Antwoord
#4
Nu hennepolie op het snoetje. Ja. Gut. Het is wel ingetrokken. Het voelt ook niet plakkerig. Ook niet trekkerig.

Kokosolie (de virgine) ruikt wel lekkerder.
Antwoord
#5
Ik was bang dat mijn zilveren haartjes groen zouden worden van hennepolie, dus besloot om het toch voornamelijk door de sla te gooien. Wat lekker is. Maar gisteren had ik ondanks de kokosolie waarvan ik al een miniem beetje in m'n haar gesmeerd had, toch nog een deel dat erg droog voelde. Dus 's-avonds dacht ik "Who cares" en heb twee druppeltjes hennepolie tussen mijn handen gewreven en mijn haar ertussen laten glijden. Kon het mooi de hele nacht intrekken. Maar het voelde niet vet en nu voelt het gewoon lekker. Ik heb het idee dat hennepolie "droger" is dan kokosolie. Zolang je er maar heel weinig van gebruikt, natuurlijk.
Antwoord
#6
Oh dat zou voor mij ook nog wel een optie zijn om te proberen.. Ik gebruik veel cocos olie, maar mijn haar blijft vaak erg vettig. Als dit echt wat droger is dan cocos dan zou dat mooi zijn. Maar.. heeft het ook de zelfde voordelen als cocosolie? (ik bedoel vooral voor in de puntjes, overdag)
Heb helemaal geen van hennep olie, ookal viel het me wel op dat het echt opeens in heel veel winkels te koop is.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)