Haarvoornemens en doelen 2017
#1
Zijn er bepaalde haardoelen of voornemens die je hebt voor het nieuwe jaar?

Het mijne is om het weer dikker te krijgen en minder lui zijn in het kammen en wassen.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#2
Ik wens terug gelukkig te zijn met mijn haar in 2017!

Zonder chemische behandelingen én met een goede verzorging. (én met stijltang jammer genoeg, maar daar kan ik niet onderuit)

Qua lengte mag er altijd wat bij, maar ik zou vooral terug gezonder haar willen hebben.
Antwoord
#3
Mijn goede voornemens zijn om beter op te letten met autodeuren, achterkanten van stoelen (schroefjes) apparaten en andere dingen waar mijn haren in kunnen blijven haken. Voorzichtiger te kammen dus ook als ik haast heb. 's Avonds mijn haar te vlechten. smile
Liever langharig dan kortzichtig!
Antwoord
#4
Misschien toch eens knippen.. mijn puntjes worden zo dun!
Antwoord
#5
Meer opsteken! ^_^ (Ga ik er minder op zitten, haha)
Hearts 2b/M/ii/CL  Hearts

23/08/2019: 120cm
Antwoord
#6
Ik wil dit jaar ook meer mijn haar opsteken,zodat het minder over mijn rug en kleren wrijft en er dus ook minder knopen in komen.
Antwoord
#7
Beter zorgen voor mijn haar. Zoals meer olie en maskers. Voor de rest blijf ik nog altijd gewoon weg van de schaar. Mijn punten zijn dun, maar bij mijn lengte hoort het nu eenmaal erbij.
Antwoord
#8
Ik wil ook weer wat meer olie gebruiken, kokosolie voor het volledig wassen, en hennepolie voor erna of tussendoor. En misschien nog een cassiabehandeling doen. Ook ACV-spoelingen (appelazijn) als conditioner.
Antwoord
#9
Ik wil nog een voornemen melden: niet meten! Ergens omdat ik het frustrerend vind maandelijks te meten, er komt tenslotte niet zo heel veel bij op een maand én het kan variëren. Maar ook omdat het spannend is om een gans jaar te laten passeren zonder te knippen en dan ineens twaalf of zelfs meer centimeters erbij te hebben. In januari volgend jaar zou ik tenminste 102 cm moeten hebben. Ik vind dat ik dat nog eens zou moeten proberen en vergelijken met toen ik die lengte voor het eerst had, de puntjes waren namelijk erg dun toen.
Antwoord
#10
Niet knippen tot december (misschien langer). Goed verzorgen, wat aandikken, maar vooral laten groeien.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)