Henna-topic
henne masria is heel rood, een blauwe verpakking wink
[Afbeelding: mPLRp1.png]
Antwoord
Moooooi, te rood voor mij maar wel een mooie kleur
[Afbeelding: zsodbq.jpg]
Klik hier voor mijn Wordpressblog! Hier bespreek ik de details van water only washing.
Antwoord
Hallo :)

Ik verf mijn haar nu al ruim 5 jaar met henna, eerst jacob hooy henna rood van de tuinen, heel standaart maar daar werd mijn haar niet rood genoeg van meer oranje bruinig, daarna lush, vond ik niks gepruts daarna henne color acajou, en nu al een tijdje auburn, van henne color. Dit vind ik opzich een hele mooie kleur maar hij maakt mijn haar steeds donkerder, ik dacht nu kan ik misschien met cuivre eroverheen gaan als het wat lichter is geworden weer door de zon, en wassen etc. Denken jullie dat dit zin heeft of niet? Ben bang voor rare uitgroei, ik heb van mezelf donkerblond (peper en zout) haar met nogal licht blonde bakkebaarden. En misschien worden deze dan wortel oranje terwijl de rest donker rood is?

Ik probeer een foto toe te voegen van mijn haar dat ik had toen ik met acajou verfde, dit wil ik eigenlijk weer terug

<!-- m --><a class="postlink" href="https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/1379781_10202407341651204_2030003566_n.jpg?oh=4584c56535c40c723dbe47d379b18a5b&oe=56783E83">https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56783E83</a><!-- m -->
Antwoord
ik zie de foto zelf wel maar geen idee of anderen hem zien haha
Antwoord
Ik kan de foto zien!
Bij mij slijt de henna er inderdaad uit waardoor mijn haar weer lichter wordt [al gebeurt dat wel snel met de Lush henna]
[Afbeelding: zsodbq.jpg]
Klik hier voor mijn Wordpressblog! Hier bespreek ik de details van water only washing.
Antwoord
Wat een superleuke foto!! En hele mooie kleur ook!
Ik verf ook meestal met Henne Color Auburn, soms afgewisseld met Brun omdat ik het meer warm bruin wil ipv rood.
Er wordt altijd gezegd dat je haar niet lichter kan worden door henna, maar ik heb wel het idee dat verven met Auburn mijn haar wat lichter doet lijken (misschien komt dat ook wel meer door de glans, mijn haar is snel dof)
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord
Haha dankje, was een zelfportret dat ik ooit op school moest maken :p. Maar ik merk ook dat mijn haar lichter word door wassen en de zon. Niet minder rood maar een lichter rood. Dus ik denk dat ik na de twee pakjes henne color auburn die ik nog heb staan, de cuivre probeer om de kleur van die foto terug te krijgen. De foto van mijn avatar is de kleur die ik nu heb, een stuk donkerder dus.
Antwoord
Super fraaie foto.
Mooie dynamiek en lichtspel en een erg mooie kleur.
Antwoord
Ik ben echt henna verslaafd, maar heb er niet altijd zin in om het er in te doen. Het is gewoon veel werk vind i, maar verven eigenlijk ook.
De laatste tijd maak ik het wat dunner dan eerst, het effect is hetzelfde!
En een goede scheut olie en wat wijn erbij. Die geur, sommige vinden het vies, maar ik vind het echt zooooo lekker ruiken!
(oh, ja ik ben best niet vaak online :) hai, ik was hier weer even beland!)
Bijna zo lang als ik wil !
Antwoord
Whoa, gave foto! Maar of het donkerder of lichter is vergeleken met je avatar vind ik toch wel moeilijk te zien hoor, henna kan zo anders zijn met verschillende soorten lichtinval. De kleur van je avatar vind ik ook erg mooi. Als het vanzelf weer wat lichter wordt, zou het dan niet handig zijn om alleen de uitgroei te doen en dan alleen eens in de zoveel tijd je hele haar pas weer? Of je gaat over op de cuivre, en wacht even af of je veel verschil met de overgang/uitgroei gaat zien. Dan kun je er alsnog auburn overheen zetten?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)