Henna-topic
#21
henne colour zou je er zonder problemen over heen kunnen zetten, ik heb dit ook al eens gedaan op geverfd haar.
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#22
Ah, da's altijd goed om te weten.
Antwoord
#23
Henne colour bevat meetaal zouten, ik zou dat niet zo maar klakkeloos over chemische verf heen zetten. Henne colour is gaan BAQ henna! Logoona is het enige merk wat ik kan dat voor gemixte kleuren in het gamma heeft en ook BAQ is.

alles wat je over henna wil weten kun je zo ongeveer wel vinden op de volgende site: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.hennaforhair.com">www.hennaforhair.com</a><!-- w -->
Body art quality henna het hoe wat en waarom: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.bodyartquality.com/index.html">www.bodyartquality.com/index.html</a><!-- w -->
waar kun je baq henna klopen? op <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.mehandi.com">www.mehandi.com</a><!-- w --> en schijnbar ook op <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.islambazar.nl">www.islambazar.nl</a><!-- w --> wel even goed opletten met welke henna je koopt.
Antwoord
#24
Henné Color heeft ook een versie met alleen henna; de Cuivre variant. Dus die is sowieso veilig om over chemisch geverfd haar heen te zetten. Voor zover ik heb begrepen (maar de meningen daarover verschillen) is de sodium picramate die in sommige andere varianten van HC zit veilig om over chemische verf te gebruiken. Maar testplukjes zijn altijd aan te raden!
Ik heb zelf een paar maanden de Acajou variant gebruikt (met sodium picramate dus) en ik vond 'm erg mooi kleuren. Maar nu ben ik overgestapt naar BAQ henna.
blossom.smilie
Antwoord
#25
wel eventjes notie nemen:
de cuivre variant is niet echt koper.
't is gewoon knaloranje.. giechel (ik heb'm jaren gebruikt)
Dus als je een natuurlijk resultaat wilt, raad ik die van henne color niet aan (niet de cuivre, tenzij je mengt met blond of zo :) )

en een nieuwtje: ik ben terug aan henna :p meer in dagboekje
[Afbeelding: IMG_1509.jpg]
Antwoord
#26
Ja ik ben brunette van nature, dus bij mij pakt het allemaal wat minder fel uit (helaas!!!). Persoonlijk vond ik de Acajou dan ook mooier, maar die zal blondines wel al helemaal in vuur en vlam zetten ;)
blossom.smilie
Antwoord
#27
Is Acajou de rode kleur van Siveda en Skadhii??
Antwoord
#28
Volgens mij gebruiken ze auburn, maar ik weet het niet helemaal zeker.
[Afbeelding: lengte-1.jpg]
Antwoord
#29
Ah, da's dus wel dezelfde als mij. Alleen heb ik die van Hennaplus. Heb het idee dat die minder rood is dan de Henné...
Antwoord
#30
Ok, ik zie al die prachtige glans van henna gebruiksters en ik denk dat ik het toch echt eens wil proberen...Ben die chemische troep een beetje zat. Maar aangezien ik echt totaal geen verstand ervan heb, wil ik nogmaals (sorry sorry bloos ) wat dingen vragen erover.

Mijn haar is chemisch geverfd, hoe lang kan ik het beste wachten met de henna?
Welke henna (merk/soort) kan ik het beste gebruiken, ook ivm de chemische verf.
Mijn haar is donkerbruin met hier en daar grijze haren...Welke kleur zou ik moeten nemen? (Ik hoef niet perse donkerbruin haar te hebben, het mag best wat donkerrood worden, maar liever niet oranje!!)
Hoe lang moet het inwerken?
Wat doe je er verder doorheen? Ik lees thee, koffie, conditioner?
In de winkel kopen of online bestellen? (en waar dan?)

Zo, wat een vragen... bloos maar ik vind het erg moeilijk allemaal....

Wat zijn trouwens nou echt de grote voordelen en de grote nadelen??
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 4 gast(en)