Henna-topic
#11
Ook van neutrale henna kun je een iets rossige glans krijgen.
[Afbeelding: lengte-1.jpg]
Antwoord
#12
Ik gebruik altijd de neutrale henna en quinqina van het merk henne color. Hier heb ik goede ervaringen mee.
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#13
ik ook :) (van die goede ervaringen met het merk)
[Afbeelding: IMG_1509.jpg]
Antwoord
#14
Ik gebruik trouwens de Hennaplus Colour powder. Bevalt ook goed. Zit er aan te denken om binnenkort maar weer eens te doen, en dan met de yoghurt erbij. Ben ik wel benieuwd naar. Maar ja ik wil binnenkort ook nog SMT doen.
Dan henna maar in het weekend voor 3 september (dan trouwt een vriendin van mij en dan moet mijn haar wel mooi in de kleur zitten natuurlijk!)
Antwoord
#15
Ik zit nog steeds enorm te twijfelen over henna. Ik zit er een beetje mee dat je niet terug kunt naar chemisch verven. Ik heb donker haar met wat grijze haren erdoor, aangezien ik dat echt niet mooi vind, verf ik het. Maar ik ben ergens toch wel bang dat die grijze haren door henna juist enorm gaan oplichten Anxious En daarbij kan je ook niet henna over chemisch geverfd haar gaan gooien, toch?
Ik moet ook zeggen dat ik niet heel vaak chemisch verf, behalve als de grijze haren me te erg worden. Ik verf het gewoon in mn eigen haarkleur, dus geen uitgroei te zien verder. Ik heb ook niet het idee dat het mn haar enorm belast.
Antwoord
#16
Als chemisch verven je goed bevalt, waarom niet.
Ik vind met de henna dat de uitgroei minder opvalt, omdat het wat mooier in elkaar overloopt.
Dat grijze haren oplichten; ze worden gewoon extra rood dus dan is het net of je highlights hebt. Ik vind het niet storend staan, maar ik henna dan ook nog niet lang genoeg om te kunnen zien hoe dat op de lengte eruit ziet.
Antwoord
#17
Niamh schreef:Ik zit nog steeds enorm te twijfelen over henna. Ik zit er een beetje mee dat je niet terug kunt naar chemisch verven. Ik heb donker haar met wat grijze haren erdoor, aangezien ik dat echt niet mooi vind, verf ik het. Maar ik ben ergens toch wel bang dat die grijze haren door henna juist enorm gaan oplichten Anxious En daarbij kan je ook niet henna over chemisch geverfd haar gaan gooien, toch?
Ik moet ook zeggen dat ik niet heel vaak chemisch verf, behalve als de grijze haren me te erg worden. Ik verf het gewoon in mn eigen haarkleur, dus geen uitgroei te zien verder. Ik heb ook niet het idee dat het mn haar enorm belast.


zolang je pure henna gebruikt is het normaalgezien geen probleem.
(zonder chemicalien en andere shit in)
ik heb henna over chemisch geverfd haar gegooid, en dat was geen probleem :)
zeker niet als je er een maand of drie tussen laat :)
[Afbeelding: IMG_1509.jpg]
Antwoord
#18
Ik ben gek op henna! Het heeft mijn haar echt getransformeerd qua conditie en ik vind de kleur ook geweldig. Het varieert per lichtval van paarsig tot fel oranje/rood.
Ik heb de henna van Lush gebruikt (zowel de Marron als de Rouge variant), Henné Color (Acajou en Cuivre) en de henna van De Tuinen. Momenteel gebruik ik <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.addoha.nl/Hennapoeder-Naturel.html">http://www.addoha.nl/Hennapoeder-Naturel.html</a><!-- m --> die henna en ik ben er erg tevreden over. Pakt goed en lekker rood (vergelijkbaar met Henné Color Acajou, terwijl daar een chemische toevoeging inzit die zorgt dat het sneller en roder pakt) en is helemaal zonder chemische toevoegingen. Zelf doe ik er natuurazijn en rooibosthee bij. (die laatste meer voor de geur dan dat ik echt verschil zie)
blossom.smilie
Antwoord
#19
Wat is nu het verschil tussen Henné color en de hennaplus colour powder?
Kan ik henné er over heen gooi als ik de hennaplus gebruikte?
Antwoord
#20
Volgens mij zou dat geen problemen moeten geven! (maar testplukje is altijd handig)
blossom.smilie
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 3 gast(en)