Dromen over haar
#1
De laatste tijd droom ik dat ik haaruitval heb. En dan heb ik het over hoeveelheden met een dikte, van een halve paardenstaart. Voor de rest droom ik niet veel. Ik kam mijn haren en als ik mijn borstel schoonmaak vind ik de grote hoeveelheid haar. De hoeveelheid haar lijkt dan meer op een afgeknipte paardenstaart. Wat ook al vreemd is, dat de uitgevallen haren meteen al de vorm hebben van een paardenstaart. De verloren staart ziet er overigens mooi en ik geloof ook glanzend uit. Vind het maar een vreemde droom, die maar herhalend terug komt. Enig idee wat dit betekent?
Antwoord
#2
Hoi Astarte
Nu en dan kijk ik op google over betekenis van mijn droom
Ik heb een link voor je
ivm haar moet je even naar beneden scrollen
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.grotebeer.net/droomsymbolen_letter_h_1.html#">http://www.grotebeer.net/droomsymbolen_letter_h_1.html#</a><!-- m -->
Antwoord
#3
Bedankt voor de website Adora. Er staat veel over haren. Ik denk dat mijn dromen zeggen dat ik beter voor mezelf moet gaan zorgen. Blijf het wel raar vinden dat mijn gedroomde haaruitval er zo mooi uit ziet. Dromen zijn erg mysterieus.
Antwoord
#4
Oh jemig wat een nare droom! Ik kijk meestal niet naar betekenissen van dromen. Al herken ik het wel hoor, maar niet over haren dan.
Durf te dromen
Antwoord
#5
Wat een afschuwelijke droom is het he. Ik ben toevallig op dit oude draadje gekomen omdat ik zelf een aantal maanden last had van dezelfde soort droom. Ik droomde dat ik wakker werd in een vreemd bed en dat ik allemaal plukken haar naast me op het kussen zag. Ik sprong uit bed en rende naar de spiegel en zag toen dat al mijn haar weg was. Ik heb die droom minstens 10x gehad. Toen ben ik gaan zoeken naar Dromen betekenis, en dan met betrekking op je haren verliezen. Dat heeft me helpen begrijpen wat het onderliggende probleem nou echt is en sindsdien slaap ik als een roos.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)