Hairjazz versnelde haar groei, zou het echt werken?
#11
Haha. Inderdaad zoiets.
[Afbeelding: lengte-1.jpg]
Antwoord
#12
haha Pie wat goed dat je daar naar gekeken hebt, ik was er al sceptich over. Maar nu heb ik helemaal neit meer de neiging om dit te gaan proberen. Phyto (ja alweer phyto liefde van mij :P) heeft ook een lijn tegne haar uit val, met voeding suplamenten, daar heb ik echt veel meer vertrouwen in. En ander de dr. organic hennep lijn. Maar nee dit dag ik niet proberen. Dan geef ik mijn geld liever aan andere producten.
Antwoord
#13
Ik heb het ook gezien (via facebook)! Was super nieuwsgierig en ik heb het WEL besteld. Ik zal het ergens deze week, of begin volgende week binnen krijgen en zal jullie op de hoogte houden. Mijn haar is ontzettend kort, dus ben benieuwd!
Antwoord
#14
Beste,

Ik ben nieuw hier !
Was aan het zoeken naar berichten over Hairjazz en kwam ook op deze pagina.
Ik ben al bijna 20 jaar kapster en kwam het product meerdere malen tegen op FB.
Werd erg nieuwsgierig en ik als kapster wil het toch uit proberen.
Vandaag voor het eerst gebruikt.
Voelt op zich goed allemaal.
Ik ga jullie op de hoogte houden of mijn haar daadwerkelijk sneller gaat groeien !!!
En zal als kapster hier ook eerlijk over zijn.
Antwoord
#15
Ik heb alle producten geprobeerd en bij mij deed het niets. Het is ook geen fijne shampoo? Heel stug, schuimt niet en je haar voelt daarna heel droog. Ook moet je het alleen op de scalp toepassen en dat is best een gedoe. De masker daarintegen vind ik wel fijn. Maar echt snellere haargroei had ik niet!
Antwoord
#16
Er zit zo te zien heel veel alcohol in, zuren, kamfer ook nog, parfum.... Lijkt me niet gezond. Ook wel wat proteïne, en gehydroliseerde keratine, maar dat moet dan de indruk weken dat het wat voor je haar doet. Lijkt mij dat dat niet kan met alle alcohol en zuren die in de meerderheid zijn. Misschien tintelt je hoofdhuid wel wat, en dan kan het de indruk geven dat het wat doet, maar ik denk dat het vooral uitdroogt en misshien wat bleekt. Je haar zal er niet van gaan groeien.
Antwoord
#17
Het is alweer een tijd geleden dat erop dit topic gereageerd is. Zijn er al mensen die deze producten hebben uitgeprobeerd? Een vriendin van mij gebruikte dit een half jaar lang ofzo, en zei dat haar haar wel echt gegroeit was.. dus dat bracht me aan t twijvelen t ook te gaan kopen.. alleen het bedrag is niet niks pff! dus ik zoek eigenlijk nog wat meer (eerlijke) reviews..
Oh...en vind t ook jammer dat er sulfaten in zitten.... zit dat in alle producten van hun, of alleen de shampoo? weet iemand dat krab krab
Antwoord
#18
Ik geloof niet dat dit werkt. Goede verzorging van de hoofdhuid en regelmatig masseren helpt wel, maar speciale middeltjes geloof ik niet in.
Hearts 2b/M/ii/CL  Hearts

23/08/2019: 120cm
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)