Aloha!
#1
Hallo allemaal!

Heb deze week dit forum ontdekt na wat lezen over curly girl en ben zoooo blij dat ik er eindelijk eentje gevonden heb in het nederlands met producten die je gemakkelijk in Belgie kan krijgen! Cheer

Ben dus Belg, Oost-vlaams, zit in IT en ben 27j maar ik veronderstel dat ik eerder mijn haar moet voorstellen dan mijzelf hier... Momenteel zit ik een paar centimeter voorbij schouderlengte en mijn type is volgens mij een 2A: heb nooit stijl haar gehad maar er zaten altijd wel wat golven in. Sinds ik een maand geleden heb leren ploppen en mijn haar in de douche kammen heb ik op de lengtes wel wat krulletjes!
Sinds jaren al blondeer ik mijn haar, sinds vorige week voor de verandering eens naar roest gegaan.
Voor de rest het typische verhaal: vettige wortels, droge gespleten punten. Als ik uit de douche kom heb ik van dat Cruella stro haar dat alle kanten uitschiet. Dit is iets beter sinds ik vorige maand overgeschakeld ben naar het ploppen + de kruidvat baby shampoo zonder SLS gebruik.

Ik had gehoopt dat de kapper vorige week al een verschil zou merken na een maandje, maar helaas hoorde ik weer het bekende "je hebt wel fijn haar hé! en het is ook héél droog dus ik zal er maar een extra verzorging op doen"... ok dan :( Toch nog niet het grote succes waar ik op gehoopt had.
Dus dacht ik om maar eens wat nieuwe producten te gaan gebruiken die ik op deze website heb gevonden! (hoewel ik nu condition met die van Frank Provost, waar denk ik niets schadelijk in zit behalve isopropyl alcohol op plaats 14 - die plaatsen maken blijkbaar ook uit?)

Tripje naar de Albert Heijn en nu heb ik: L’oreal Studioline Invisi’fix 24H clear & clean gel, Ultra Doux cacaoboter & kokos cremespoeling, L'oreal Elseve Total Repair conditioner.
Maar :| In die gel zit benzyl alcohol (15), in ultra doux zit isopropyl alcohol (13) en in de l'oreal zowel benzyl alcohol (16), isopropyl alcohol (18) EN zelfs amodimethicone (17)!!

Dus nu ben ik helemaal in de war :D Is de consistentie veranderd? Heb ik de verkeerde gel/conditioner gekocht? Kan dit toch niet zoveel kwaad? Help plz :)
Antwoord
#2
Welkom op het forum.
Antwoord
#3
welkom
Antwoord
#4
Welkom :)
Taille - Taille volle punten - Heup - Heup volle punten
Antwoord
#5
Welkom :D
[Afbeelding: Banner%20Debby%20v2_zps1xk9b9wz.jpg]
Antwoord
#6
Welkom!
Antwoord
#7
Welkom
Durf te dromen
Antwoord
#8
Welkom krullenkopje
nat: WL-HL-TBL-BCL-CL
droog: WL-+-HL-TBL-BCL-CL
11.5 - 13 - 15 - 17 - 27 - 37 cm
01/2015 nog te knippen
Op naar de classic (97 cm) in droge vorm.
Antwoord
#9
Leuke intro, welkom!
Antwoord
#10
Welkom hier! wuif
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)