Kortharige vrouwen
#11
Daar hebben ze het geduld niet voor.
"Lord of the braids"
Antwoord
#12
Athanasia schreef:Mij is het altijd een mysterie geweest waarom vrouwen wél bezig zijn met antirimpelcrèmes en dergelijke, terwijl ze er in één klap jong en mooi kunnen ogen, hadden ze lang haar gehad in plaats van kort...
Ik doe gewoon beide hehe :p

Bedankt voor de link Pie.
Antwoord
#13
Mijn moeder heeft haar hele leven al kort haar gehad en zit in de 'kortharige vrouwenleeftijdsgroep'. Als daad van verzet is ze nu haar haar aan het laten groeien haha. Staat best leuk (en jonger inderdaad) overigens. :)
Antwoord
#14
Ik begrijp het ook nog steeds niet en zie het om me heen veel gebeuren bij vrouwen die de 30 behalen. Ineens gaat dat mooie lange haar eraf en met een beetje geluk houden ze het dan op iets boven schouderlengte. Maar ik vind het zo zonde! Ook een kennis, supermooi dik haar tot halverwege haar rug, ruilde dat in voor een kort kapsel. Hoewel het niet eens mijn haren zijn, vind ik het toch ook echt zoooo zonde.

Hetzelfde met die trend (die nu enigszins over lijkt te waaien) waarbij één kant van het hoofd wordt kaalgeschoren en de andere kant laat men dan lang. Vooral bij kunstacademies/kunstzinnige opleidingen zag je dat veel. Ook een vrouw met haar totaan haar kont en de volgende dag was alles aan de linkerkant weg en opgeschoren. zo zonde! Mocht ze het ooit weer op dezelfde lengte willen krijgen, gaat dat echt jaren duren. Nee, ik hou het bij mijn lange haar en hoop dat nog heel lang zo te kunnen houden.
Taille - Taille volle punten - Heup - Heup volle punten
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)