Weer een nieuweling!
#1
hallo iedereen!
zoals jullie wel zien bij de titel ben ik een nieuwkomer... ik weet niet heel goed wat ik moet zeggen in dit 'even voorstellen' bericht, maar zoals dat zegt ga ik me voorstellen. ik ben 14 jaar, mijn haarlengte is op dit moment 57 cm. ik heb zeer fijn haar waar ik helemaal niet blij mee ben, ik zou graag dik haar willen. ik gebruik nooit hitte op mijn haar, en ik gebruik ook zo weinig mogelijke chemische dingen op mijn haar. sinds 3 aanden gebruik ik dr. organic conditioner & shampoo, op dit oment de kokosnoot conditioner & shampoo en die bevallen me goed. daarvoor gebruikte ik al 6 maanden de no poo methode maar omdat ik hierdoor geen maskers in mijn haar kon doen, doordat ik deze er niet uitkreeg met bakingsoda, ben ik terug met shampoo begonnen. ik gebruik soms wel nog eens de no poo methode, maar niet meer zo vaak. mijn haar is in laagjes geknipt wat het nog dunner maakt, maar wel meer volume geeft. ik kan moeilijk vlechten hierdoor, en knotjes lijken altijd heel erg dun, vlechten ook touwens. als ik zo iemand het heel dik haar zie word ik altijd jaloers, haha. ik heb blond haar en ik heb het nog nooit laten verven, maar een jaar geleden ofzo gebruikte ik allen shampoo, niets anders, door tijd te kort en ook gewoon dat het me niet veel kon schelen. hierdoor is mijn haar best droog geworden. ik laat mijn haar 2 keer per jaar knippen (wat misschien wat weinig is, maar anders groeit het zo weinig...) ik gebruik elke week een 100% natuurlijk masker op mijn haar, het verschilt van week tot week. ik slaap altijd met mijn haar in een knot. nouja, ik denk dat dat alles is wat ik heb voor te stellen over mijn haar?? hahah ik hoop dat dit niet superdom overkomt, ik weet gewoon niet echt hoe ik mij anders moet voorstellen.

omdat ik de laatste tijden me meer bezig hou met haar als vroeger, en het fijn zou vinden om over te praten, heb ik me geregistreerd op hairfair. ik past later misschien wel nog eens een foto van mijn haar, maar nu zit het vol kokosnoot olie en dat ziet er niet echt geweldig uit hahah.
xo http.whynot

groetjes, http.whynot (ik had geen inspiratie voor een nickname, ik heb daar altijd problemen mee)
Antwoord
#2
Welkom, whynot!
Antwoord
#3
dankje musicfreak!
Antwoord
#4
Welkom... http.whynot :p
Antwoord
#5
Hoi :)
[Afbeelding: zsodbq.jpg]
Klik hier voor mijn Wordpressblog! Hier bespreek ik de details van water only washing.
Antwoord
#6
Welkom :)
[Afbeelding: Banner%20Debby%20v2_zps1xk9b9wz.jpg]
Antwoord
#7
Gegroet :)
Taille - Taille volle punten - Heup - Heup volle punten
Antwoord
#8
welkom Ik knip mijn haar niet vaker dan eens per jaar, dus vind het helemaal niet raar hoor. Hoe vaak was je?
Antwoord
#9
Welkom! ^^-happy
Antwoord
#10
Hoi Whynot, welkom op het forum! Van baking soda kan je haar ook droger worden, wist je dat? Je bent in ieder geval lekker bezig met je haar, leuk om te lezen :D
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)