Kapsel paulien van thuis
#1
hoi, ik heb schouderlang haar , ongeveer op 1 lengte momenteel.

Ik vind het haar van Paulien van Thuis (Tina Maerevoets) enorm mooi. Aan 1 zijkant is het rond haar oren kort geknipt, de rest is langer in laagjes.

Nu mijn vraag: volgens mijn vriendin is dit absoluut momenteel geen mode meer. Dus mode -addicten: klopt dit ? :)

Ik zou naar Kreatos gaan (zijn op reis in vreemde stad) maar weet niet zo goed hoe uit te leggen wat ik juist wil. Heeft dit een naam? Ik vond 'sidecut' maar daarbij is het haar een heel stuk weggeschoren, en zo drastisch is het niet ...

Graag jullie meningen over dit kapsel , tips, etc ! bedankt!!!
Antwoord
#2
Sorry, wij zijn niet echt van de kapsels. De meesten hier trimmen het zelf.

Dit is vooral een langhaarforum.

Veel succes alleszins ^^-happy
Antwoord
#3
Geen idee, maar ik zou sowieso verschillende foto's meenemen om aan de kapper te laten zien (voor-, zij- en achter-aanzicht.. Eventueel screenshots). Met alleen woorden is het risico groot dat het resultaat anders wordt dan je hoopt.
Succes!
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord
#4
Hé, jij bent ook op het Thuisforum geweest. ;) (Voor de NL'ers die niet zouden weten waarover het hier gaat: THUIS is een Vlaamse soap.)
Antwoord
#5
Als jij het een leuk kapsel vindt, moet je het gewoon doen hoor. Foto's meenemen is een goed idee. Dan kun je ook meteen vragen of het bij jou ook zo wordt als bij haar (het kan dat het een beetje anders gaat vallen als je niet exact dezelfde haarstructuur hebt).
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)