Khadi Amla shampoo
#1
Hoi allemaal,

Ik ben heel benieuwd of jullie ervaring hebben met deze shampoo?
Zou ik deze shampoo zonder conditioner kunnen gebruiken? En dan mijn haar alleen nog met deze shampoo en oliën te verzorgen?
Graag hierover jullie mening!

Alvast bedankt :)
LOVE
Antwoord
#2
Met die shampoo heb ik geen ervaring, maar wel met enkele van de kruiden die er in zitten. Dit is een shampoo met alleen Indiase kruiden toch? Het is een tijdje terug maar ik gebruikte er geloof ik geen conditioner na. Wel pre-wash kokosolie. De kruiden reinigen wel maar zijn niet heel strippend, als er methi in zit dan is dat ook verzorgend. Je zou het zonder conditioner kunnen proberen, en als dat niet bevalt met pre-wash kokosolie. Maar met weinig beginnen, ik weet niet meer hoe goed dat uitwaste. Er is ook een topic over Kesham poeder, dat is dan niet exact als die shampoo maar wel met (gedeeltelijk dezelfde) kruiden. <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.hairfairforum.be/viewtopic.php?f=14&t=1667">viewtopic.php?f=14&t=1667</a><!-- l -->

Waar kun je dit kopen? Is het ook in een winkel te koop?
Antwoord
#3
Hi :D

Ik heb geen verstand van Indiase kruiden maar dit zit er in:

Ingrediënten: Aqua, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Sodium PCA, Emblica Officinalis (Amla), Ocimum Sanctum (Tulsi), Sodium Cocoyl Glutamate, Eclipta Alba (Bhringaraj), Lawsonia Inermis, Bacopa Monniera (Brahmi), Sapindus Mukurossi, Acacia Concinna (Shikakai), Azadirachta Indica (Neem), Aloe Barbadensis Gel (Aloe Vera), Cananga Odorata Essential Oil (Ylang Ylang), Coco Glucoside & Glyceryl Oleate, Citric Acid, Oryza Sativa Oil, Hydrolysed Sweet Almond Protein, Hydrolysed Wheat Protein, Xanthan Gum, Zinc PCA, Sodium Benzoate & Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Iso Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Farnesol*,Linalool*,Benzyl Benzoate*

Volgens dat topic zou ik het dan maar 1x per week hoeven te wassen en is conditioner niet per se nodig :) Klinkt goed!

Het is te koop bij <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.beautydrogist.nl/khadi-amla-shampoo.html">http://www.beautydrogist.nl/khadi-amla-shampoo.html</a><!-- m --> voor de rest weet ik het niet maar misschien bij de toko?

Groetjes!
LOVE
Antwoord
#4
Ik heb die shampoo gehad. Ik vond em erg lekker ruiken, ik hou van die kruidige geur.
Hij schuimt een heeeel stuk minder dan je gewend bent. Em ik moest een beetje wennen aan hoe de shampoo zelf aanvoelt. Een beetje stroef.
Ik heb geen idee of het ook zonder conditioner kan. Ik heb het sowieso altijd met conditioner gedaan.
Als mn haar erg vettig was, dan had ik wel het gevoel dat ik twee keer moest shampooën.
Antwoord
#5
Bedankt voor de recensie! Waarom ben je hier vanaf gestapt en welke gebruik je nu?
LOVE
Antwoord
#6
Oh ik dacht dat het alleen een soort kruidenaftreksel was, maar Coco Glucoside en Lauryl Glucoside zijn milde reinigende stoffen (en er zitten nog een paar andere dingen in). Bij de toko waar ik meestal heen ga hebben ze het niet, maar misschien wel bij een andere, of een Indiaas winkeltje.
Antwoord
#7
Volgens mij hebben ze het in mijn buurt helaas niet in de toko staan Think
Maar ik wacht nog even af hoe mijn nieuwe Dr. Bronner zeep bevalt en dan zie ik wel of ik het via internet bestel of niet..
LOVE
Antwoord
#8
Ik ben er niet echt vanaf gestapt. Ik vind het gewoon leuk om te wisselen van merken, hahaha. Dus binnenkort komt er weer een fles hiervan in huis ;-)
Antwoord
#9
Ah, goed om te horen :D Ga ik hem misschien ook eens proberen.

Mooi haar heb je trouwens! dromen
LOVE
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)