Verpakking producten
#1
Ik heb al een pak reviews over producten (vooral shampoos) gelezen en het valt mij vaak op hoe de verpakking steeds zo belangrijk wordt gevonden en zelfs meetelt in de score. Sommigen zouden zelfs een product kopen door enkel en alleen de verpakking!
Hebben jullie dit ook?

Ikzelf eigenlijk niet. Ik hou ook wel van de verpakkingen, maar daarom is het nog niet zo dat ik niet aan de "verleiding" kan weerstaan en zeker niet als er een ingrediënt inzit dat ik liever niet heb. (Ja, ik lees steeds de ingrediënten, op elke fles!)
Antwoord
#2
Vroeger wel, nu helemaal niet meer. Ok, het moet er een beetje goed uitzien, niet rommelig en vuil, maar ik ga totaal niet voor blitse verpakkingen, het schrikt me zelfs af. Ik heb de beste resulaten met dingen die zichzelf niet moeten verkopen: aleppozeep, pure onverwerkte grondstoffen en voedsel,...
Antwoord
#3
Ik ben wel sneller geneigd iets te kopen dat ik er leuk uit vind zien. Iets dat me minder aanspreekt zal ik minder snel pakken uit de schappen. Dingen die er minimalistisch, neutraal en zonder poespas vind ik vaak mooier, dus dat past wel bij wat ik ook in een product zoek.
Antwoord
#4
vroeger wel, en ik moest ook altijd bijpassende shampoo en cremespoeling hebben en het bijpassende masker en antiklit spray wenkbrauw
nu let ik alleen nog maar op wat erin zit en als de verpakking mooi is, is dat mooi meegenomen. knik
Antwoord
#5
Ik vind de verpakking alleen enigszins belangrijk wanneer het gaat om gebruikersgemak. Hoe het uiterlijk is, boeit me vrij weinig, ik kijk toch alleen naar ingrediënten en de prijs.
blossom.smilie
Antwoord
#6
Ik ga wel af op verpakkingen, er is toch een groot verschil in hoe verschillende soorten producten worden verpakt.

Biologische producten zien er heel anders uit als niet biologische producten bijvoorbeeld.
Dus als ik zin heb om eens iets biologisch te gebruiken scan ik eerder voor de soort verpakkingen die ik van een bio product zou verwachten.
Daarna komen de twee grote testen pas: de geur en de ingrediënten :p

Bepaalde merken (gliss) hebben vaak een plaatje van een haarwortel erop staan, dat vind ik altijd een beetje kwakzalverig overkomen, dus die sla ik sneller over.
Salonmerken als John Frieda en Franck Provost hebben ook weer een beetje een bepaalde uitstraling, die echt als een salonmerk overkomen, daarvan denk ik altijd dat ik voor de naam betaal en niet de werking, dus die sla ik ook over.

Maar als ik een verpakking zie zoals de UD avocado conditioner dan voel ik me daar sneller toe aangetrokken, en heb ik eerder de neiging om te ruiken en de ingrediënten lijst te lezen.
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord
#7
Ik gebruik voornamelijk Lush, dat heeft eigenlijk geen verpakking ;) een papieren zakje om het mee naar huis te nemen en een simpel blikje om het thuis in te bewaren.
[Afbeelding: zombie43.gif]Risen from coiling knots
Antwoord
#8
Marcella schreef:Ik vind de verpakking alleen enigszins belangrijk wanneer het gaat om gebruikersgemak. Hoe het uiterlijk is, boeit me vrij weinig, ik kijk toch alleen naar ingrediënten en de prijs.

Dit.

Alhoewel ik het stiekem wel tof vind als het een mooie fles is bloos3
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#9
Ik heb gemerkt dat de kleuren van de verpakking bij mij blijkbaar wel kunnen tellen (om te kopen, niet in de score), bv. als het in feloranje (mijn lievelingskleur) is.
Een douche gel van Dove nu bv., al heeft het natuurlijk ook veel met de mandarijnengeur te maken. (Ja, ik ruik wel eens graag aan producten. :))
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.beautypolish.nl/wp-content/uploads/2015/03/86.jpg">http://www.beautypolish.nl/wp-content/u ... /03/86.jpg</a><!-- m --> !

Als het over fruitsmaken gaat, heb ik ook al altijd voor de sinaasappel (en/of perzik)smaak gekozen. Omdat ik het erg lekker vind en het oranje is. (Ja, echt. :p)
(Nee, een ongepelde perzik niet...)
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)