Nieuw hier
#1
Ik ben Jaco en 23 jarige verkoper van patchouli olie, kruidnagelolie en kaneelolie. Ik kwam hier op het forum omdat Rusalca in dit topic: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://hairfairforum.be/viewtopic.php?f=43&t=2096">viewtopic.php?f=43&t=2096</a><!-- l --> een brandend gevoel kreeg van een haarolie en een andere gebruiker wijst naar de kaneelolie als mogelijke oorzaak. Ik wilde daar graag even op reageren want het kan ook de clove oil zijn. Kruidnagel is een stof die door het hoge eugenol gehalte bekend staat als agressief. Daarnaast zijn veel mensen gewend aan de Cinnamaldehyde in kaneel maar de Eugenol in kruidnagelolie is veel minder bekend en kan dus allergische reacties veroorzaken zonder dat je weet dat je hiervoor allergisch bent. Voor meer informatie: <!-- m --><a class="postlink" href="http://kaneelolie.nl/informatie-kaneelolie/veiligheid-van-kaneelolie/">http://kaneelolie.nl/informatie-kaneelo ... aneelolie/</a><!-- m --> <!-- m --><a class="postlink" href="http://kruidnagelolie.nl/informatie-kruidnagelolie/kruidnagelolie-veiligheid/">http://kruidnagelolie.nl/informatie-kru ... eiligheid/</a><!-- m -->
Antwoord
#2
Hoi Jaco, welkom op het forum :D Bedankt voor je reactie op de olie, het zou best kunnen dat het van de kruidnagel komt. Ik heb dat ooit gebruikt voor (tegen) kiespijn, en het hielp megagoed, mijn mond werd er gevoelloos van giechel Klinkt wel logisch dat mijn huid dat niet zo leuk vindt.
Antwoord
#3
Welkom op het forum!

Vraag me dan stiekem toch wel af hoe je op dat topic terechtgekomen bent? :)
Antwoord
#4
Grondig googlen :p

Welkom alleszins, bedankt om je even voor te stellen, al is het maar voor die ene reactie.
Antwoord
#5
Het is wel niet de bedoeling dat mensen zich registreren om reclame te komen maken. Het draait hier om gebruikerservaringen, en urls naar je eigen winkel zijn niet objectief. Je posts zijn overigens door gebruikers gemeld geweest om die reden. Heb je zelf ook lang haar?
Antwoord
#6
Gebruiker geband.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)