Doellengte bereikt en dan?
#1
Hallo,

Er zullen hier vast wel leden zijn die zijn/haar doellengte hebben bereikt?
Wat is jullie volgende stap? Volle punten, voor een nieuwe doellengte gaan?
Ik heb sinds kort, na al die jaren "sparen", eindelijk mijn doellengte bereikt.
Maar nu ... Misschien hebben jullie leuke tips?
Antwoord
#2
Tja, wat zou jij willen? Moet je per se een doel hebben? Kun je niet gewoon genieten van je lange haar?

Er zijn verschillende dingen waar je je nu op kunt richten... volle punten, veel kapsels uitproberen, een zo gezond mogelijke look, photoshoots met je lange haar...
BSL~MBL~Waist~Hip~TBL~Classic~Mid-thigh

Overig doel: lagen uitgroeien (kortste nu heuplengte)

Haareigenschappen: 2b/2c/3a, normaal, normale poreusheid, hoge elasticiteit, staartomtrek 15 cm
Haar likes: milde wasproducten, proteinen, olien en sealen.

[Afbeelding: 5.png]
Antwoord
#3
Aqua_Lily schreef:Tja, wat zou jij willen? Moet je per se een doel hebben? Kun je niet gewoon genieten van je lange haar?

Er zijn verschillende dingen waar je je nu op kunt richten... volle punten, veel kapsels uitproberen, een zo gezond mogelijke look, photoshoots met je lange haar...
Nee, ik hoef niet perse een doel te hebben. Zo bedoelde ik het niet bloos3
Meer in de zin van tips, ervaringen e.d.
Antwoord
#4
Ik had mijn doellengte bereikt, toen heb ik daar ruim een jaar op (en overheen) gezeten en toen was ik het een beetje zat en heb ik er flink een stuk (9 cm) af laten knippen. Nu ga ik voor volle puntjes en alles op 1 lengte krijgen (ik heb nog lange lagen voor).
blossom.smilie
Antwoord
#5
"laten groeien" is een oneindig doel, kun je ook nog doen giechel Eigenlijk was dat mijn doel voordat ik op het forum kwam, maar ik had geen idee hoe lang mijn haar was. Nou vind ik lengtedoelen wel leuk, alleen schuift het steeds op totdat ik het volgende doel niet meer haal, wat me eigenlijk vrij deprimerend lijkt, dus dat moet ik maar laten vallen denk ik. Uitgroeien, vollere puntjes, dat zijn ook leuke doelen. Of mooie haaraccessoires, dat is dan niet direct een doel met je haar zelf maar een mooie verzameling is ook leuk :D
Antwoord
#6
Ik zit ook niet persé aan een doel vast. Ik hou van lang dus misschien is niet korter terugknippen dan classic ook wel een doel. Toch vind ik tussendoelen in lengte wel fijn omdat ze beter meetbaar zijn. Afijn, ik wissel dus af en toe van doel. Nu is het FT+ in volle punten, en daar ben ik denk ik nog wel even mee bezig.
Antwoord
#7
Dankjewel voor jullie reacties! Leuk om te lezen :D
Antwoord
#8
het duurt nog wel een paar jaar voor ik doellengte heb bereikt en dan ben ik eerst Cheer Cheer grotegrijns
daarna zal het inderdaad doel volle punten en doel alles op dezelfde lengte
Antwoord
#9
Ik zou gewoon voor vollere punten gaan.
Antwoord
#10
Ik heb een doel, wat ik meer zie als een minimaal doel: Classic.
Als het daarna langer kan lijkt me super, maar ik denk dat ik het ook heel belangrijk zal vinden om op classic te zitten met gezonde puntjes.

Natuurlijk kan een doel altijd veranderen, dat ik net begon met groeien wilde ik taille, toen kwam ik op de langhaarforums en het doel werd steeds maar langer. Nu blijf ik met mijn doel even bij Classic, omdat ik daar al eens heel dicht bij in de buurt was, maar toen de gezondheid van mijn haar niet goed genoeg vond. (Stiekem lijkt knie lengte me geweldig, maar ik ben bang dat dat nooit gaat lukken.)

Ik denk dat elke lengte voor en nadelen heeft, kapsels die moeilijker of makkelijker gaan, hairtoys die beter of juist niet beter werken. Het is denk ik fijn om op je doellengte te zitten en echt precies te weten wat je wel en niet kan met je haar :)
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)