Scalp wash-topic
#31
Ik heb hier nog shampoo van neutral neem aan dat ik dat daarvoor wel kan gebruiken.
Antwoord
#32
Eerste keer scapl-wash gedaan vandaag. Het voelt lekker fris nu nog hopen dat het eat doet voor mijn haar. Ik vond het wel moeilijk om de rest van mijn haar droog te houden XD
Antwoord
#33
Okee we zijn een uur later, en ik heb 1 bos stro op mijn hoofd het lijkt nog net niet op een afrokapsel ohmy
Antwoord
#34
Ojee, is dat van die neutral shampoo ohmy
Antwoord
#35
Ik zie wel op jouw foto dat je haar sowieso wat droger is, of heb ik het mis?
Zou wel jammer zijn als dit het resultaat is van Neutral, omdat ik zelf wel benieuwd ben naar die shampoo. Was het die voor baby's of volwassenen?
Antwoord
#36
Nee niet van de neutral heb het gewassen met dr organic shampoo die met lavendel. Ik heb inderdaad al droog haar van mezelf. Ong 3 wkn geleden heb ik mijn haar bruin geverfd daardoor zie je dat nu wel minder.
Antwoord
#37
Gelukkig. Dan is Dr. Organic toch niet zo'n fantastisch merk voor iedereen, blijkbaar. (Vind het nogal overgewaardeerd.)
Misschien is een shampoo met meer voeding beter voor jou?
Antwoord
#38
Heb je tips musicfreak? Ik sta voor een helehoop dingen open XD
Antwoord
#39
2e poging scalpwash het is nog wel wat pluizig maar geen afro zoals de vorige keer. Normaal moet ik mijn haar 2x per week wassen. Deze afgelopen week heb ik het nu dus 1x normaal en 1x met scalpwash gedaan kijken of het bevalt zo :D :D
Antwoord
#40
Fijn dat het werkt voor jou :)

Ik moet toegeven dat ik scalp wash momenteel een beetje beu ben. Ik ben nu bezig met haarzeep. Als de gewenningsfase voorbij is, doe ik misschien wel weer scalp wash.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)