Henna en haaruitval
#1
Al een hele tijd kamp ik terug met heel veel haaruitval tijdens elk moment van de dag. In het putje na het wassen is het enorm van de haren. Dit weekend heb ik echter terug mijn haar met henna geverfd na een 3 tal maand. Vandaag was ik het terug en er zit bijna geen haar meer in het putje... Zou henna dan effect hebben op haaruitval of zou het toeval zijn?
Antwoord
#2
Hm ik verloor ook vrij veel haar na een henna behandeling, maar dat was dan altijd maar tijdens het verven, door het uitspoelen enzo (het ging dan altijd erg klitten en daardoor verloor ik veel haar). Het kan toeval zijn, maar misschien is henna ook wel goed voor je huid. Of een combinatie van henna en supplementen?
Antwoord
#3
Ik heb wel het idee dat mijn haar dikker is sinds ik begonnen ben met henna. Dat zou kunnen wijzen op minder uitval? Gezonder is het sowieso geworden!

Het zou ook kunnen dat door het lange uitspoelen van de henna alle haren die al een beetje aan het loslaten waren al zijn verdwenen, en dat er daarom nu even niks uitvalt? Hoe is het de volgende douchebeurten gegaan?
Antwoord
#4
Helaas was het maar van korte duur... Mijn haar valt terug enorm uit en ik merk elke keer hoe dun het aan het worden is :-(
Antwoord
#5
Wat rot voor je :(
blossom.smilie
Antwoord
#6
Dat is naar :( Ik wou dat ik wist hoe ik je kon helpen.
Antwoord
#7
He bah, wat naar :(
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord
#8
Ik herken het wel. Mijn moeder wordt helemaal gek van me. Overal zitten lange rode haren..
Ik probeer het maar hard te negeren, mijn haar kan wel wat lijden als het gaat om hoeveelheid. Maar lastig is het!
Antwoord
#9
Dat heb ik ook, maar dat hoeft niet te betekenen dat je haaruitval abnormaal is Aiden :) iedereen klaagt over mijn haren overal, maar 1 haar van mij staat gelijk aan 4 haren van een 'normaal' persoon, dus het lijkt ook gauw veel meer en geeft het idee alsof het extreem uitvalt.
blossom.smilie
Antwoord
#10
Summergame dat is echt vervelend.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)