Even voorstellen!
#1
Hallo allemaal,

Ik ben Khadija en ik ben 20 jaar jong. Ik ben hier gekomen omdat ik graag wat tips zou willen hebben voor mijn haar. Ik wil het graag véél langer laten groeien dan ik het nu heb. Het komt nu ongeveer tot het midden van mijn rug. Ik heb krullen, dus ook al groeit het, het krult op, waardoor ik het niet snel zie. Helaas!
Antwoord
#2
Welkom! Je zal hier veel informatie vinden. Ik raad je aan om alles een rustig te lezen :)
Antwoord
#3
Hoi Khadidja, welkom op het forum! Ik hoop dat je hier veel kunt vinden.
Antwoord
#4
Hallo medekrullenkopje, heel herkenbaar hoor. Tot waar komt je haar als het nat is en tot aan waar als het droog is?
nat: WL-HL-TBL-BCL-CL
droog: WL-+-HL-TBL-BCL-CL
11.5 - 13 - 15 - 17 - 27 - 37 cm
01/2015 nog te knippen
Op naar de classic (97 cm) in droge vorm.
Antwoord
#5
Welkom hier! :-)
Antwoord
#6
Hoi, welkom!
Antwoord
#7
Welkom.
Antwoord
#8
Welkom ^^-happy
blossom.smilie
Antwoord
#9
Hoi, ik ben honingblond. Dit is ook mijn haarkleur en is nu geknipt sinds eergisteren tot schouderlengte.
Mijn haar was lang, opgesneden. Maar ik ben nu al een jaar mijn haar niet meer aan het kleuren. Ik wil van alles afstappen zodat ik terug een gezonde kop haar heb.
Heb heel vettig haar, maar hele droge punten vooral waar het nog die gekleurde stukken in zitten.. Daarom heb ik er de schaar ingezet maar helaas groeit mijn haar super traag en ga ik het wel nog een tijdje moeten knippen om de blonde stukken er helemaal uit te krijgen.
Nu ben ik sinds gisteren ook begonnen met aleppozeep te gebruiken. Heb mijn haar in een dot gedaan want die ziet niet vettig maar voelt wel zo, maar mijn huid is superzacht. Ik wil het zeker eens proberen een tijdje ermee te wassen maar help il moet zaterdag al naar een feest en mijn haar los dragen :-( het voelt niet echt gewassen met die zeep en ik wil geen shampoo gebruiken.. Heeft iemand iedeeën?
Antwoord
#10
Hoi Honingblond, welkom op het forum! Je mag je eigen voorsteltopic openen hoor, dan zien mensen je topic anders denken ze dat het het topic van Khadidja is en missen ze je voorstel.
Honingblond vind ik een prachtige kleur, leuk dat je het nu in die kleur houdt :D Voor het vettige terwijl je het net hebt gewassen en geen shampoo wilt gebruiken heb ik niet echt advies. Als het alleen vettig voelt (misschien laat die zeep wat residu achter) maar niet vettig ziet, zou ik het gewoon losdragen hoor.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)