Biosilk silk therapy
#1
Is er iemand bekend met biosilk silk therapy

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.haarshop.nl/merken/biosilk/biosilk-silk-therapy">http://www.haarshop.nl/merken/biosilk/b ... lk-therapy</a><!-- m -->BioSilk is de enige echte haarverzorgingproductlijn die verrijkt is met natuurlijke zijde en creëert zacht, glanzend en gezond ogend haar. Zijde bevat 17 van de 19 aminozuren in het haar die een sterke gelijkenis vertonen. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag, versterken het haar en voorkomen dagelijkse beschadiging van “styling tools” en revitaliseren het haar en zorgen voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.
Antwoord
#2
De shampoo en conditioner heb ik me door de kapster laten aansmeren en sinds december in gebruik. Het is niet bar-slecht spul ofzo, maar ik ben niet van plan om het weer te gaan kopen. De prijs is aan de hoge kant dus dan moet het wel geweldig goed spul zijn anders is de kwaliteit-prijsverhouding uit balans. Ik vind de Inecto conditioners veel fijner dan deze conditioner. De conditioner schuimt veel, dat ben ik niet gewend van een conditioner. Hij maakt mijn haar wel lekker zacht. Ik ben misschien een zeur, maar ik heb niet veel kracht in mijn handen en het is voor mij moeilijk om genoeg product uit de flessen te knijpen, de flessen zijn van nogal stug materiaal. Dat speelt waarschijnlijk ook mee in mijn beoordeling en hoeft voor anderen geen probleem te zijn. Ik heb het idee dat het wel een milde shampoo is.

Om een lang verhaal kort te maken: ik heb niet het idee dat het veel beter is dan andere merken. Slecht zal het ook niet zijn.
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)