Hennagloss
#1
Hoi mensen,

Ik ben heel tevreden met mijn haarkleur nu. Dus ik ga vanaf nu Hennaglossen.
Maar iemand nog tips&tricks. Hennagloss is als ik het goed begrijp niet met volledig henna verven maar met veel conditioner de kleur een opfrisbeurt geven. Am I on the right track?

Iemand ervaring/receptjes/whatever?
Antwoord
#2
Ik hennagloss altijd.. Receptje dat ik volg is twee eetlepels henna mengen met twee eetlepels conditioner, en dit verdelen over nat haar... Jij hebt wel heel dik haar, dus misschien dat jij wel meer nodig gaat hebben... Ga je moeten uitproberen...
neutrale henna ~ Wash ~ Leave in olie~ laatste knipbeurt 30/06/2014
Hearts
Antwoord
#3
2 eetlepels droge henna? Of al aangelengd?
Ik ga mijn uitgroei gewoon met pure henna doen en mn lengtes glossen.
Antwoord
#4
Prutje mengen met water ook zoals je je gewone henna maakt. :-)
neutrale henna ~ Wash ~ Leave in olie~ laatste knipbeurt 30/06/2014
Hearts
Antwoord
#5
Ok ik denk dat ik dan gewoon 1 pakje gebruik ipv 2. En dan de uitgroei doen met puur henna en dan de rest aanlengen met conditioner voor de lengtes.
Antwoord
#6
Hoe lang laat je die hennagloss in dan? Ik ga denk ik hetzelfde als Aiden doen tot ik terug een gelijke kleur heb bovenaan mijn kruin en mijn lengtes.
Antwoord
#7
Ik heb het gister gewoon even lang in gelaten als een normale henna beurt omdat ik mijn uitgroei wel gewoon donker wilde hebben. Was bang dat als ik het korter zou doen, de uitgroei te rood zou worden
Antwoord
#8
Ik wil ook binnenkort hennaglossen (mn lengtes) en mijn uitgroei gewoon met henna doen. Maar normaal laat ik de henna de hele nacht intrekken. Kan dit met hennagloss ook gewoon?
Antwoord
#9
Ik denk het wel! Je kunt ook gewoon een flinke oppepbeurt aan je haar geven door een lange tijd conditioner er in te laten zitten. Ik laat mijn henna altijd 6 uur zitten en nu ik henna-gloss doe ik dat nog steeds.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)